Resepti
Keittiömestari Pekka Terävä, OLO ja EMO ravintolatTutustu ravintoloihin>
Neulapavut ja lehtikaali tuovat rapsakkuutta marmorifileeseen. Yhdistä annos tuhdimpaan valkoviiniin ja nauti palkitun Laroche Les Vaudevey -viinin kanssa.
100 g marmoroitunutta naudan fileetä
1 rasia neulapapuja
Sokeria
1 rasia lehtikaalia
100 g creme fraichea
Suolaa, mustapippuria
Piparjuurta
Kylmäpuristettua rypsiöljyä
Tuoreita yrttejä
Leikkaa marmorifileestä aivan ohuita siivuja. Parhaiten tämä onnistuu leikkelekoneella, joten hyvä vaihtoehto on pyytää kaupan palvelutiskiä siivuttamaan filee.
Ryöppää neulapavut lyhyesti kiehuvassa vedessä. Lisää hyppysellinen suolaa ja sokeria.
Raasta piparjuurta (n. 1 cm tai maun mukaan) ja sekoita creme fraichen kanssa, mausta suolalla ja mustapippurilla.
Pese ja kuivaa lehtikaali. Leikkaa ruohosipulia pieniksi palasiksi.
Kokoa lautaselle lehtikaalia, häränfileetä ja neulapapuja. Ripottele päälle ruohosipulia ja haluamiasi tuoreita yrttejä. Tarjoile piparjuurella maustetun creme fraichen kera.
Keittiömestari Pekka Terävä, OLO ja EMO ravintolatTutustu ravintoloihin>
Kokeile Olon ja Emon keittiömestari Pekka Terävän tapaa valmistaa muodikasta mustajuurta!
Katso resepti »"Raikkaan mineraaliset, ranskalaiset Larochet ovat suosikkiviinejäni kalaruokien kanssa." Tutustu keittömestari Pekka Terävän reseptiin.
Katso resepti »Yhdistä runsas Laroche-valkoviini ylikypsän härän seuraan.
Katso resepti »Herkulliset suppilovahverot ja parsa muodostavat mahtavat makuparit hauelle. Nauti Laroche-valkoviinin kanssa.
Katso resepti »