Marmorinen häränfilee à la Pekka Terävä

Neulapavut ja lehtikaali tuovat rapsakkuutta marmorifileeseen. Yhdistä annos tuhdimpaan valkoviiniin ja nauti palkitun Laroche Les Vaudevey -viinin kanssa.

2 HLÖ

0 h 45 min

p_tera%7Ceva%7Ce_2_saitti

Resepti

Keittiömestari Pekka Terävä, OLO ja EMO ravintolatTutustu ravintoloihin>

Mustajuurta Pekka Terävän tyyliin

Kokeile Olon ja Emon keittiömestari Pekka Terävän tapaa valmistaa muodikasta mustajuurta!

Katso resepti
Sokerisuolattua lohta à la Pekka TeräväSokerisuolattua lohta à la Pekka Terävä

"Raikkaan mineraaliset, ranskalaiset Larochet ovat suosikkiviinejäni kalaruokien kanssa." Tutustu keittömestari Pekka Terävän reseptiin.

Katso resepti
Ylikypsä häränrinta à la Pekka Terävä

Yhdistä runsas Laroche-valkoviini ylikypsän härän seuraan.

Katso resepti
Paistettu haukifilee Pekka Terävän tapaan

Herkulliset suppilovahverot ja parsa muodostavat mahtavat makuparit hauelle. Nauti Laroche-valkoviinin kanssa.

Katso resepti