Ylikypsä häränrinta à la Pekka Terävä

Yhdistä runsas Laroche-valkoviini ylikypsän härän seuraan.

Laroche Chablis L
Laroche Chablis L
Valkoviinit

Ranska | Pirteä & Hedelmäinen

27,99 €

4 HLÖ

1 h 0 min

Vinkki!

Häränrinnan voit keittää jo edellisenä päivänä.

p_tera%7Ceva%7Ce_2_saitti_1

Resepti

Keittiömestari Pekka Terävä, OLO ja EMO ravintolatTutustu ravintoloihin>

Marmorinen häränfilee à la Pekka Terävä

Neulapavut ja lehtikaali tuovat rapsakkuutta marmorifileeseen. Yhdistä annos tuhdimpaan valkoviiniin ja nauti palkitun Laroche Les Vaudevey -viinin kanssa.

Katso resepti
Mustajuurta Pekka Terävän tyyliin

Kokeile Olon ja Emon keittiömestari Pekka Terävän tapaa valmistaa muodikasta mustajuurta!

Katso resepti
Pekka Terävän retiisi-vuohenjuustosalaatti

Ihanat, kevään ensimmäiset retiisit ja vuohenjuusto muodostavat mahtavan makuparin.

Katso resepti