Mustajuurta Pekka Terävän tyyliin

Kokeile Olon ja Emon keittiömestari Pekka Terävän tapaa valmistaa muodikasta mustajuurta!

Laroche Chablis L
Laroche Chablis L
Valkoviinit

Ranska | Pirteä & Hedelmäinen

27,99 €

4 HLÖ

0 h 45 min

p_tera%7Ceva%7Ce_2_saitti_0

Resepti

Keittiömestari Pekka Terävä, OLO ja EMO ravintolatTutustu ravintoloihin>

Maa-artisokkakeittoa + viinisuositusMaa-artisokkakeittoa

Maa-artisokka on maukas ja juhlava raaka-aine, jonka toimii parhaiten juuri keitoissa. Viimeistele munakoisokaviaarilla.

Katso resepti
kalakeitto ja laroche viinipulloMicken kalakeitto

Tämä keitto saa mukavan twistin tomaattiaiolista. Katso kokki Michael Björklundin kalakeitto-ohje ranskalaiselle Laroche Chardonnay L -valkoviinille.

Katso resepti
Palsternakkakeitto ja juustokakut + viinisuositusPalsternakkakeitto ja juustokakut

Keittoihin sopii hyvin lämmin juusto. Tässä ohjeessa juustokakun rapeus kruunaa makuliiton.

Katso resepti
Ribollita - firenzeläinen vihanneskeittoRibollita – firenzeläinen vihanneskeitto

Klassikkoruoka Toscanasta – tämä runsas italialainen keitto on oikeastaan pata, joka saa makunsa erilaisista vihanneksista sekä possunkyljestä. Vegaaniversion saat jättämällä possun pois.

Katso resepti