Pekka Terävän retiisi-vuohenjuustosalaatti

Ihanat, kevään ensimmäiset retiisit ja vuohenjuusto muodostavat mahtavan makuparin.

Laroche Petit Chablis L
Laroche Petit Chablis L
Valkoviinit

Ranska | Vivahteikas & Ryhdikäs

24,99 €

4 HLÖ

0 h 15 min

Vinkki!

Koristele annos syötävillä kukilla, kuten kuvan orvokeilla. Kuvan annoksessa mukana myös hauskasti multaa muistuttavaa herkkusienistä tehtyä pulveria.

Ylikypsä häränrinta à la Pekka Terävä

Yhdistä runsas Laroche-valkoviini ylikypsän härän seuraan.

Katso resepti
Sokerisuolattua lohta à la Pekka TeräväSokerisuolattua lohta à la Pekka Terävä

"Raikkaan mineraaliset, ranskalaiset Larochet ovat suosikkiviinejäni kalaruokien kanssa." Tutustu keittömestari Pekka Terävän reseptiin.

Katso resepti
Marmorinen häränfilee à la Pekka Terävä

Neulapavut ja lehtikaali tuovat rapsakkuutta marmorifileeseen. Yhdistä annos tuhdimpaan valkoviiniin ja nauti palkitun Laroche Les Vaudevey -viinin kanssa.

Katso resepti
Mustajuurta Pekka Terävän tyyliin

Kokeile Olon ja Emon keittiömestari Pekka Terävän tapaa valmistaa muodikasta mustajuurta!

Katso resepti