Tämä leipä vie kielen mennessään, suolaisen kirpeän makeaa ja todella koukuttavaa! Katso radio- ja tv-juontaja Anni Hautalan resepti Annin ruokakirjasta.
0 h 30 min
Silppua sipuli pieneksi. Leikkaa lohet saksilla kätevästi ihan pieniksi suikaleiksi.
Sekoita smetana, sipuli, sitruunanmehu, sinappi, suola, pippuri ja silputtu tilli keskenään kastikkeeksi ja lisää kulhoon kalat (ja mäti) ja sekoita.
Leikkaa leivästä runsaita viipaleita ja laita kalamössöä päälle. Koristele tillillä. Syö pian!
Annin Ruokakirjan monipuolinen reseptikokoelma sisältää niin perinteisiä kotiruokia, nopeita ja terveellisiä arkiruokia, Annin perheen kestosuosikkiannoksia kuin suussasulavia jälkiruokia ja kakkujakin. Mukana on myös viinisuosituksia ja ihania cocktaileja. (Otava 2017)
"Tässä helppo ja nopsa uunilohi resepti, joka on tosi hyvää! " Katso radio- ja tv-juontaja Annin Hautalan helppo lohiohje Annin Ruokakirjasta.
Katso reseptiRuokakirjailija ja radio- ja tv-juontaja Anni Hautala hurmasi Masterchef-ohjelman tuomarit herkullisella risottobravuurillaan. Katso Annin Ruokakirjan risotto-ohje + viinisuositus.
Katso resepti"Rakastan nopeita ja helppoja pastoja. Mitä vähemmän raaka-aineita, sen parempi tuntuu olevan." Katso Anni Hautalan ruokakirjan superhelppo ohje!
Katso resepti