Lohi-mäti-leivät

Tämä leipä vie kielen mennessään, suolaisen kirpeän makeaa ja todella koukuttavaa! Katso radio- ja tv-juontaja Anni Hautalan resepti Annin ruokakirjasta.
Lohi-mäti-leivät + viinisuositus
15-30 MIN
150 g kylmäsavustettua lohta
150 g graavilohta
1/2 punasipuli
50 g mätiä (jos sattuu helposti olemaan saatavilla)
1 rkl dijon sinappia
2 rkl sitruunamehua
ripaus pippuria ja suolaa
nippu tuoretta tilliä
saaristolaisleipä
1 Silppua sipuli pieneksi. Leikkaa lohet saksilla kätevästi ihan pieniksi suikaleiksi.
2 Sekoita smetana, sipuli, sitruunanmehu, sinappi, suola, pippuri ja silputtu tilli keskenään kastikkeeksi ja lisää kulhoon kalat (ja mäti) ja sekoita.
3 Leikkaa leivästä runsaita viipaleita ja laita kalamössöä päälle. Koristele tillillä. Syö pian!
Resepti: Anni Hautala
Resepti: Anni Hautala Annin Ruokakirjan monipuolinen reseptikokoelma sisältää niin perinteisiä kotiruokia, nopeita ja terveellisiä arkiruokia, Annin perheen kestosuosikkiannoksia kuin suussasulavia jälkiruokia ja kakkujakin. Mukana on myös viinisuosituksia ja ihania cocktaileja. Tutustu kirjaan
1 Silppua sipuli pieneksi. Leikkaa lohet saksilla kätevästi ihan pieniksi suikaleiksi.
2 Sekoita smetana, sipuli, sitruunanmehu, sinappi, suola, pippuri ja silputtu tilli keskenään kastikkeeksi ja lisää kulhoon kalat (ja mäti) ja sekoita.
3 Leikkaa leivästä runsaita viipaleita ja laita kalamössöä päälle. Koristele tillillä. Syö pian!
Resepti: Anni Hautala
Resepti: Anni Hautala Annin Ruokakirjan monipuolinen reseptikokoelma sisältää niin perinteisiä kotiruokia, nopeita ja terveellisiä arkiruokia, Annin perheen kestosuosikkiannoksia kuin suussasulavia jälkiruokia ja kakkujakin. Mukana on myös viinisuosituksia ja ihania cocktaileja. Tutustu kirjaan
150 g kylmäsavustettua lohta
150 g graavilohta
1/2 punasipuli
50 g mätiä (jos sattuu helposti olemaan saatavilla)
1 rkl dijon sinappia
2 rkl sitruunamehua
ripaus pippuria ja suolaa
nippu tuoretta tilliä
saaristolaisleipä
Lisää muistilistaan