Risotto – Mastechef historian paras risotto-ohje

Ruokakirjailija ja radio- ja tv-juontaja Anni Hautala hurmasi Masterchef-ohjelman tuomarit herkullisella risottobravuurillaan. Katso Annin Ruokakirjan risotto-ohje + viinisuositus.

Masterchef-historian paras risotto + viinisuositus
Laroche Chablis L
Laroche Chablis L
Valkoviinit

Ranska | Pirteä & Hedelmäinen

27,99 €

2

0 h 30 min

Masterchefin suurin risotto-opetus minulle oli: ”Maista koko ajan. Keitostaan ei voi maistella liikaa. Vasta ihan loppumetreillä maistaminen on ehkä liian myöhäistä. Laita sormisuolakippo, juustot ja voi asemiin jo etukäteen, sillä et voi poistua lieden luota kertaakaan koko 15 minuutin risoton hämmentämisen aikana." – Anni Hautala

Resepti: Anni Hautala

Resepti: Anni Hautala

Annin Ruokakirjan monipuolinen reseptikokoelma sisältää niin perinteisiä kotiruokia, nopeita ja terveellisiä arkiruokia, Annin perheen kestosuosikkiannoksia kuin suussasulavia jälkiruokia ja kakkujakin. Mukana on myös viinisuosituksia ja ihania cocktaileja. (Otava 2017)

Lohi-mäti-leivät + viinisuositusLohi-mäti-leivät

Tämä leipä vie kielen mennessään, suolaisen kirpeän makeaa ja todella koukuttavaa! Katso radio- ja tv-juontaja Anni Hautalan resepti Annin ruokakirjasta.

Katso resepti
Anni Hautalan nopea uunilohi + viinisuositusNopea uunilohi

"Tässä helppo ja nopsa uunilohi resepti, joka on tosi hyvää! " Katso radio- ja tv-juontaja Annin Hautalan helppo lohiohje Annin Ruokakirjasta.

Katso resepti
Sitruuna-kermapasta + viinisuositusSitruuna-kermapasta

"Rakastan nopeita ja helppoja pastoja. Mitä vähemmän raaka-aineita, sen parempi tuntuu olevan." Katso Anni Hautalan ruokakirjan superhelppo ohje!

Katso resepti
Kurpitsarisoton ohje + viinisuositusKurpitsarisotto

Kurpitsasose on vain yksi mauste - mielikuvitus on rajana, mitä haluat risottoon lisätä. Pinnalle sopivat vaikkapa Prosciutto-kinkku sekä murskatut amarettikeksit.

Katso resepti