"Rakastan nopeita ja helppoja pastoja. Mitä vähemmän raaka-aineita, sen parempi tuntuu olevan." Katso Anni Hautalan ruokakirjan superhelppo ohje!
Laita haluamasi (lue: se mitä sattuu olemaan) pasta kiehumaan. Muista runsas suola, keitinveden tulisi sanonnan mukaan olla suolaista kuin Välimeri.
Laita pieneen kasariin tai paistinpannuun lämpenemään yhden sitruunanmehu, ripaus pestyn sitruunan kuorta, ripaus suolaa ja kerma. Anna lämmetä ja jopa kiehahtaa.
Kun pasta on valmista, ota lusikalla pastan keitinvettä pari lusikallista sitruunakerman sekaan.
Siivilöi pasta, älä huuhtele, kaada pasta takaisin kattilaan ja sitruunakermakastike päälle. Lisää mustapippuria ja parmesaania.
Annin Ruokakirjan monipuolinen reseptikokoelma sisältää niin perinteisiä kotiruokia, nopeita ja terveellisiä arkiruokia, Annin perheen kestosuosikkiannoksia kuin suussasulavia jälkiruokia ja kakkujakin. Mukana on myös viinisuosituksia ja ihania cocktaileja. (Otava 2017)
Ruokakirjailija ja radio- ja tv-juontaja Anni Hautala hurmasi Masterchef-ohjelman tuomarit herkullisella risottobravuurillaan. Katso Annin Ruokakirjan risotto-ohje + viinisuositus.
Katso resepti"Tässä helppo ja nopsa uunilohi resepti, joka on tosi hyvää! " Katso radio- ja tv-juontaja Annin Hautalan helppo lohiohje Annin Ruokakirjasta.
Katso reseptiPastan ja kastikkeen täydellinen liitto syntyy yhdistämällä oikean mallinen pasta oikeaan kastikkeeseen. Tutustu millainen pastamalli sopii parhaiten millekin kastikkeelle!
Lue lisääVuohenjuustonokareilla viimeistelty pähkinäinen punajuuripasta loihtii sekä veden kielelle että tekijästään gourmettaitajan.
Katso resepti