Ruokavaikuttaja Anni Paakkunainen yhdisti kirsikat ja punaviinin joulun juustolautaselle sopivaksi hillokkeeksi.
Tästä ihastuttavasta jouluhillosta tulee valmista hilloa noin 2 dl. Nauti juustolautasen kanssa tai anna lahjaksi kauniissa lasipurkissa.
200 g kirsikoita (pakaste)
½ dl Doppio Passo Organic punaviiniä
1 ½ dl hillosokeria
½ vaniljatanko
1 rkl sitruunamehua
Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä miedosti poreillen 15–20 minuuttia.
Ota liedeltä ja nosta vaniljatanko pois.
Purkita puhtaaseen purkkiin ja säilytä jääkaapissa.
Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa
Joulun helppo alkuruoka valmistetaan suoraan kauniisiin annosmaljoihin ja nautitaan raikkaan valkoviinin tai kuohuviinin kanssa.
Katso reseptiTämä joulukinkulle sopiva itse tehty sinappi saa yrttistä makua timjamista.
Katso reseptiViiniraati maisteli loppuvuoden juhlakauteen sopivia viinejä. Kurkkaa raadin arvioinnit ja joulupöydän ruokavinkit!
Lue lisää