Joululahjaksi viini + lasit – katso 3 yhteensopivaa lahjaideaa

Viininystävä arvostaa tyylikkäitä viinilaseja tai -karahvia ja niille sopivaa viiniä. Katso lahjavinkkimme!

penfolds_ja_riedel_veloce_lasi

Penfolds Koonunga Hill Shiraz Cabernet & Riedel Veloce Syrah -lasi

Koonunga Hill on australialaisen luksusviinintuottaja Penfoldsin hyvin tehty täyteläinen viini, jossa aistii hieman rusinaisuutta ja kuivattua luumua. Shiraz ja Cabernet Sauvignon -rypäleiden klassikkosekoite sopii kypsän Cheddar-juuston tai tuhdimpien liharuokien kanssa.

Uutuuslasi Riedel Veloce Syrah / Shiraz -punaviinilasi on kaunis ja toimiva lasi keskitäyteläisille punaviineille, ja saa niiden monipuoliset aromit kukoistamaan. Tämä viinilasi on tarpeeksi kookas, jolloin viinillä on tarpeeksi tilaa avata sen upeat aromit. Viinilasi tasapainottaa tanniineja ja hedelmäisyyttä, jolloin viini löytää täydellisen harmonian.

Löydä Riedel Veloce lasi Decanter.fi >>

Nederburg Cabernet Sauvignon & Riedel Cabernet -karahvi

Palkitun Nederburg-viinitalon tyylikäs, vivahteikkaan kehittynyt ja keskitäyteläinen Cabernet Sauvignon -punaviini on pakattu näppärään 100 %:sesti kierrätettävään kolmen litran hanapakkaukseen. Nosta viinielämys seuraavalle tasolle ja tarjoile viini juhlapöydässä kauniista karahvista!

nederburg_ja_riedel_decanter

Riedel Cabernet karahvi on valmistettu laadukkaasta kristallilasista. Muotoilultaan kaunis karahvi on vaivaton käyttää ja sopii hyvin monenlaisten viinien ilmaamiseen. Viinillä on tilaa avautua ja aromit kehittyvät herkullisiksi ja pehmeiksi. Arkikäytössä karahvi sopii loistavasti myös vesikarahviksi.

Löydä Cabernet karahvi Decanter.fi >>

Nederburg Cabernet Sauvignon -punaviinin keskitäyteläinen makumaailma toimii täydellisesti ylikypsän murean lihan kanssa.

Löydät Nederburg Cabernet Sauvignonin parhaiten Alkon verkkokaupasta ja valikoiduista Alkon myymälöistä.

Vältä ruuhka ja hoida juhlakauden juomaostot kätevästi kerralla: Alkon verkkokaupasta on helppo tilata juomat haluamaasi Alkon myymälään ilman toimitusmaksua. T

Leitz Eins-Zwei-Zero Riesling Alcohol Free & Riedel O Riesling -lasi

Tämä saksalainen Leitzin alkoholiton Riesling-valkoviini sopii hänelle, joka haluaa välillä keventää. Helsingin Sanomien alkoholittomien viinien testivoittaja 2022 on raikas, sitruksinen ja monikäyttöinen ruokaviini.

Riedel O Riesling -valkoviinilasi on erinomainen yleislasi. Kaunis jalaton viinilasi tasapainottaa viinin korkeaa hapokkuutta ja on erinomainen raikkaille ja aromikkaille valkoviineille, mutta myös kevyille punaviineille. Viinilasi sopii hyvin myös virvoitusjuomien ja alkoholittomien juomien kaveriksi. Lasin muoto on yksi Riedel-valikoiman monikäyttöisimpiä ja taattua laatua.

Löydä O Riesling -lasi Decanter.fi >>

leitz_zero_ja_Riedel_O
viinin dekantointi

Viinin dekantointi eli ilmaaminen


Viinin ilmaaminen eli dekantointi auttaa viiniä näyttämään todellisen luonteensa vahvistamalla viinin aromeita. Tutustu mitä hyötyä dekantoinnista on, milloin se kannattaa tehdä ja millainen on hyvä dekantteri eli karahvi.

Lue lisää »