Kokoa juhliin ryhdikkään Pongracz-roseekuohuviinin makumaailmaan sopiva lämminsavulohesta, saaristolaisleivästä ja hedelmistä koottu napostelutarjotin. Tee itse pikapikkelöidyt kurkut ja viimeistele pikantilla sriracha-majoneesillä.
Etelä-Afrikka | Vivahteikas & Ryhdikäs
18,48 €
4 HLÖ
Valmista ensin pikkelöidyt kurkut (ks alempaa) ja siirrä tekeytymään noin 10 minuutiksi.
Voitele saaristolaisleivät voilla, margariinilla tai tuorejuustolla. Lusikoi leipien päälle palat lämminsavulohta.
Asettele jokaisen leivän päälle muutama siivu pikkelöityjä kurkkuja.
Juuri ennen tarjoilua lisää päälle vielä muutama pisara sriracha-majoneesia sekä tuoretta tilliä. Nauti ryhdikkään roseekuohuviini Pongracz Rosén kanssa.
Siivuta kurkku mandoliinilla ohuiksi siivuiksi. (Jos et omista mandoliinia, siivuta kurkku veitsellä mahdollisimman ohuelti ja anna tekeytyä etikkaliemessä hieman pidempään.)
Sekoita kurkut kulhossa muiden raaka-aineiden kanssa ja jätä tekeytymään noin 10 minuutiksi.
Ruokakirjailija, valokuvaaja ja graafinen suunnittelija Viola Virtamo on julkaissut usean kirjan viimeisimpänä Nordic Winter Cookbook. Ruoka on Violan suuri intohimo ja hän onkin kuvannut ja taittanut kymmeniä ruokakirjoja uransa aikana. Seuraa Violaa Instagramissa @violaminerva
Kattavasta kuohuviinioppaastamme löydät viinitärpit eri tilanteisiin, perusteet erilaisista kuohuviinityyleistä sekä vinkit kuohuviinipullon jäähdyttämiseen, avaamiseen, tarjoiluun ja nauttimiseen.
Tutustu kuohuviinioppaaseen >>
Anna de Codorniu -luomucava sopii sekä aperitivoksi että helpon tapastarjottimen seuraksi. Nauti!
Katso reseptiNopea ja tyylikäs alkuruoka, jossa sitruunalla ja limellä kypsytetyn kuhan hapokkuus ja herkkä maku sopivat täydellisesti Leyda Sauvignon Blanc -valkoviinin samankaltaiseen makumaailmaan. Omena tuo annokseen kirpeää suutuntumaa.
Katso reseptiErivärisistä ja kokoisista tomaateista, burrata-juustosta ja nopeasta yrttikastikkeesta saat helposti kauniin italialaishenkisen annoksen.
Katso reseptiKokeile perinteisen graavatun lohen sijaan ihanan raikasta lohi-raparpericrudoa. Nauti tyylikään roseeviinin tai valkoviinin kanssa!
Katso resepti