Lohi-raparpericrudo rakuunamajoneesilla

Kokeile perinteisen graavatun lohen sijaan ihanan raikasta lohi-raparpericrudoa. Nauti tyylikään roseeviinin tai valkoviinin kanssa!

Lohi-raparpericrudo_rakuunamajoneesilla

4

2 h 0 min

Ohje & kuva: SUVI-bookazine / Viola Virtamo

Yrttinen_tomaatticarpaccio_burratallaYrttinen tomaatticarpaccio burratalla

Erivärisistä ja kokoisista tomaateista, burrata-juustosta ja nopeasta yrttikastikkeesta saat helposti kauniin italialaishenkisen annoksen.

Katso resepti
Uudet_perunat_ranskankermallaUudet perunat ranskankermalla

Piristä varhaisperunoita raikkaalla ranskankermakastikkeella ja retiiseillä!

Katso resepti
HerukkapannacottapiirasHerukkapannacottapiiras

Mukavan kirpsakka ja vegaaninen herukkapannacottapiiras nautitaan makean kuohuviinin kanssa.

Katso resepti