Nämä alkupalaksi ja buffetpöytään sopivat paholaisen kananmunat saavat kauniin värin punajuurimehusta ja makua chilistä. Nauti Pongrácz-kuohuviinien kanssa!
Etelä-Afrikka | Vivahteikas & Ryhdikäs
18,48 €
Etelä-Afrikka | Runsas & Paahteinen
17,69 €
Valitse alkupaloille Pongrácz Méthode Cap Classique Rosé Brut -roseekuohuviini tai vaalea Pongrácz Brut -kuohuviini.
12 kananmunaa
½ ploa punajuurimehua tai keitettyjen punajuurien säilöntälientä
1 tl sormisuolaa
muutama rouhaus mustapippuria
2 tl tabascoa (tai esim. Rajamäen liquid chiliä)
1 tl dijonsinappia
3 rkl täysmajoneesia
20 g voita sulatettuna
muutama oksa ruohosipulia hienonnettuna
1 tl chiliöljyä per kananmunan puolikas (Lao Gan Ma, Lee Kum Kee, itse tehty tai Pirkka Parhaiden rapea valkosipuli)
Keitä kananmunat kypsiksi ja kuori ne. Siirrä isoon kulhoon tai suljettaviinn muovi/pakastuspusseihin ja lorota joukkoon reilusti punajuurimehua. Anna kuorten värjäytyä 1-3 h.
Poista neste ja halkaise munat kahtia viiltämällä valkuaiseen viilto pitkittäin. Koverra lusikalla keltuaiset talteen toiseen kulhoon ja tyhjäksi koverretut valkuaiset tarjoiluastiaan.
Sekoita suola, tabasco, dijon sinappi, majoneesi ja sulatettu voi keltuaisten joukkoon, murskaa haarukalla tasaiseksi. Siirrä pursotinpussiin.
Pursota täyte kananmunien sisään. Viimeistele jokainen munanpuolikas 1 tl chiliöljyä ja ripottele päälle ruohosipulia.
Iman Gharagozlu ja Leena Ahokas ovat lukuisia somen hittireseptejä luonut parivaljakko, joka tuo iloa seuraajiensa päivittäiseen (ruoka)elämään @imanjaleenasafkaa Instagram-tilillä. He ovat myös luotsanneet omaa Viikon Arkisafkat -ohjelmaa Ylellä.
Tämä juhlien ja illanistujaisten tarjottava yhdistää pizzan, katkaravut ja caesar-kastikkeen herkullisella tavalla. Nauti Pongrácz kuplien kanssa!
Katso reseptiNämä hampurilaiset saavat tujauksen lempeää mausteisuutta itse tehdystä paholaisen hillosta.
Katso reseptiNosta hodari-elämys seuraavalle tasolle ja katso hieman erilaiset lisukkeet hodarin väliin makkaran lisukkeeksi.
Katso reseptiNämä tortillataskut itsetehdystä nyhtöbroilerista saavat mehevää makeutta tuoreesta ananaksesta. Kruunaa lasillisella helposti nautiskeltavaa ja vähätanniinista Inception-punaviiniä.
Katso resepti