Kananacho-lautanen
Valmista helposti herkullinen kana-pekoni-nachovuoka isonkin porukan illanviettoon. Nauti mehevän punaviinin tai hedelmäisen valkoviinin kanssa.
Katso resepti »Nosta hodari-elämys seuraavalle tasolle ja katso hieman erilaiset lisukkeet hodarin väliin makkaran lisukkeeksi.
0 h 30 min
Hodarilisukkeet kannattaa valmistaa hieman etukäteen, jotta ne saavat vetäytyä rauhassa. Nappaa kolme erilaista versiota:
Maukas juustosekoitus mustapippurilla ja ruohosipulilla
Raikas fenkolislaw porkkanalla ja rapealla paahdetulla sipulilla
Raikas sekoitus tuoretta basilikaaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja
Höyrytä tai grillaa hodarisämpylät ja -nakit ja tarjoile erilaisten täytteiden kanssa.
2 dl crème fraîchea
1 dl raastettua hieman voimakkaampaa juustoa
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
mustapippuria
Sekoita crème fraîche, raastettu juusto ja puolet ruohosipulista.
Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Laita hodarimakkaran päälle, koristele vielä jäljelle jääneellä ruohosipulilla ja vastajauhetulla mustapippurilla.
1 fenkoli
1 porkkana
0,5 dl majoneesia
1 dl luonnonjogurttia
2 tl sinappia
yrttisuolaa
paahdettua sipulia
tuoreita yrttejä
Leikkaa fenkoli ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja raasta porkkana.
Sekoita majoneesi, jogurtti ja sinappi, mausta yrttisuolalla.
Sekoita joukkoon hienoksi leikattu fenkoli ja raastettu porkkana. Sekoita hyvin.
Päällystä hodarimakkara sekoituksella. Ripottele päälle hieman paahdettua sipulia ja tuoreita yrttejä.
5 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
tuoretta basilikaa
1 pieni valkosipulinkynsi
150 g tuorejuustoa
suolaa ja mustapippuria
Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja tuore basilika. Kuori ja raasta pieni valkosipulinkynsi.
Sekoita ainekset tuorejuustoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Laita hodarimakkaran päälle ja ripottele vielä hieman hienonnettua, tuoretta basilikaa.
Valmista helposti herkullinen kana-pekoni-nachovuoka isonkin porukan illanviettoon. Nauti mehevän punaviinin tai hedelmäisen valkoviinin kanssa.
Katso resepti »Nämä hampurilaiset saavat tujauksen lempeää mausteisuutta itse tehdystä paholaisen hillosta. The Velvet Devil Merlot -viinin samettinen marjaisuus tasapainottaa mausteisuutta.
Katso resepti »Nämä tortillataskut itsetehdystä nyhtöbroilerista saavat mehevää makeutta tuoreesta ananaksesta. Kruunaa lasillisella helposti nautiskeltavaa ja vähätanniinista Inception-punaviiniä.
Katso resepti »Nämä alkupalaksi ja buffetpöytään sopivat paholaisen kananmunat saavat kauniin värin punajuurimehusta ja makua chilistä. Nauti Pongrácz-kuohuviinien kanssa!
Katso resepti »