Hodarit kolmella eri täytteellä

Nosta hodari-elämys seuraavalle tasolle ja katso hieman erilaiset lisukkeet hodarin väliin makkaran lisukkeeksi.

logo

0 h 30 min

Hodarilisukkeet kannattaa valmistaa hieman etukäteen, jotta ne saavat vetäytyä rauhassa. Nappaa kolme erilaista versiota:

  • Maukas juustosekoitus mustapippurilla ja ruohosipulilla

  • Raikas fenkolislaw porkkanalla ja rapealla paahdetulla sipulilla

  • Raikas sekoitus tuoretta basilikaaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja

Höyrytä tai grillaa hodarisämpylät ja -nakit ja tarjoile erilaisten täytteiden kanssa.

Juustotäyte ruohosipulilla:

AINEKSET

  • 2 dl crème fraîchea

  • 1 dl raastettua hieman voimakkaampaa juustoa

  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia

  • mustapippuria

VALMISTUSOHJEET

    1. Sekoita crème fraîche, raastettu juusto ja puolet ruohosipulista.

    2. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.

    3. Laita hodarimakkaran päälle, koristele vielä jäljelle jääneellä ruohosipulilla ja vastajauhetulla mustapippurilla.

Fenkolislaw:

AINEKSET

  • 1 fenkoli

  • 1 porkkana

  • 0,5 dl majoneesia

  • 1 dl luonnonjogurttia

  • 2 tl sinappia

  • yrttisuolaa

  • paahdettua sipulia

  • tuoreita yrttejä

VALMISTUSOHJEET

    1. Leikkaa fenkoli ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja raasta porkkana.

    2. Sekoita majoneesi, jogurtti ja sinappi, mausta yrttisuolalla.

    3. Sekoita joukkoon hienoksi leikattu fenkoli ja raastettu porkkana. Sekoita hyvin.

    4. Päällystä hodarimakkara sekoituksella. Ripottele päälle hieman paahdettua sipulia ja tuoreita yrttejä.

Aurinkokuivattu tomaatti - tuorejuusto:

AINEKSET

  • 5 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä

  • tuoretta basilikaa

  • 1 pieni valkosipulinkynsi

  • 150 g tuorejuustoa

  • suolaa ja mustapippuria

VALMISTUSOHJEET

    1. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja tuore basilika. Kuori ja raasta pieni valkosipulinkynsi.

    2. Sekoita ainekset tuorejuustoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    3. Laita hodarimakkaran päälle ja ripottele vielä hieman hienonnettua, tuoretta basilikaa.