UUTUUS

Chill Out Cabernet Sauvignon Australia 8%

Chill Out Cabernet Sauvignon Australia 8%


Label: GrilliruokaLabel: SeurustelujuomaLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)

Helsingin Sanomien 8%-testin todellinen yllättäjä! "Tämä punaviinin maku on onnistuneen tasapainoinen. Jopa niin onnistunut, että siitä ei välttämättä edes huomaa, että alkoholia ja täyteläisyyttä on viinissä vähemmän kuin esikuvassaan, jossa alkoholiprosentti on 13,5. Hinta-laatusuhteen perusteella tämä viini on testin paras." Jouko Mykkänen/ HS 11.6.2024. Nyt saatavilla useista K- ja S-ryhmän ruokakaupoista!

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Tuoksu on tumman marjaisan hedelmäinen, josta löytää luumua, tummaa kirsikkaa, mustaherukkaa sekä vaniljaisen mausteista tammisuutta.

Maku

Upean tumman marjainen ja mehevä maku. Keskitäyteläisessa sekä pehmeän tanniinisessa maussa on raikastavaa hapokkuutta ja mukavasti lempeää kypsää hedelmäisyyttä. Jälkimaku on ryhdikäs ja sama tumma marjaisuus kantaa makua pitkään, pienellä yrttisellä sekä mausteisella korostuksella.

Tarina

CHILL OUT® -sarja lähestyy viinimaailmaa omalla uniikilla tavallaan. Laaja tuoteperhe koostuu laadukkaista juomista, jotka ovat kotoisin eri maista ja kotonaan kaikissa tilanteissa.

Tuoteryhmä

Alcoholic mixed drink made of grapes

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Alkoholipitoisuus

8 %

Tilavuus

1 l

Tuotemerkki

Chill Out

Suljenta

Muovinen kierrekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Sokeripitoisuus

12 g/litra

Tuotenumero

1036319Kohtalaisessa tuoksussa on mustaherukkaa, boysenmarjaa ja hiukan yrttisyttä.Tuoksu on lähellä tyypillistä Cabernet Sauvignonia. Alkumaku on suorastaan ilahduttava. Viinin hapot, tanniinit ja hedelmäisyys ovat esillä mukavasti limittäin. Maun rakenne on myös aivan kohdallaan: hedelmäisyys on puhdaspiirteinen, ja tanniinit tuntuvat juuri sopivasti. Yllättävän tasapainoinen kokonaisuus. Viini ei tunnu lainkaan niin kevyeltä kuin mitä se tosiasiassa on.

- Helsingin Sanomat /Jouko Mykkänen


Mausteinen punaviini. Cabernet Sauvignonissa maistuu tyypillisesti esimerkiksi paprika, boysenmarja ja pippuri, ja tämäkin viini on todella mausteinen. Matala-alkoholisissa punaviineissä sokeria on tavallisesti paljon, mutta tämä on positiivisella tavalla kuivahko. Ei tule öklömakeaa punaviinifiilistä. Tanniinit toimivat kivasti reunuksina. Ihan positiivinen yllätys.

- Aromi


Vaalea liha: Chill Out Cabernet Sauvignonin (87 p.) tuoksu tasapainottelee punaherukan ja mustaherukan välillä. Hyvä tasapaino luodaan. Maku on keskitäyteläinen, hapo- kas ja mukavasti tahmean mustaherukkainen.

- Ilta-Sanomat/Pekka Suorsa

Katso ohjeita