Kokeile herkullista lasagnea, jossa yhdistyvät sienet,paistetut kasvikset, maukas Taleggio-juusto sekä perinteinen lasagne!
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen
Pilko sienet ja kesäkurpitsa pieniksi paloiksi. Paista kuumalla ja kuivalla paistinpannulla.
Kuori ja pilko hienoksi sipuli ja valkosipuli. Hienonna lehtikaali.
Lisää sipulit ja voi pannulle. Paista kunnes sipulit ovat pehmenneet.
Lisää lehtikaali, yrttisuola, timjami, meirami, pippuri ja valkoviini.
Anna paistua hetken ja laita sivuun.
Sulata voi paistokasarissa ja ripottele päälle vehnäjauhot. Sekoita kunnes seos on sileää. Kaada maito osissa samalla sekoittaen.
Raasta taleggio ja lisää kastikkeeseen. Keitä miedolla lämmöllä kunnes juusto on sulanut kokonaan.
Mausta pippurilla ja suolalla.
Ala kerrostaa aineksia uunin kestävään vuokaan: juustokastiketta, paistettuja kasviksia ja lasagnelevyjä. Laita päällimmäiseksi juustokastiketta ja raastettua parmesaania.
Paista uunissa noin 25 minuuttia.
Tämä helppo lasagne valmistuu nopeasti tuorelasagnelevyistä, Salsiccia-makkarasta ja tomaatista.
Katso reseptiNämä kaksi herkullista vegaanista täytevaihtoehtoa uuniperunoille on helppo valmistaa. Nauti raikkaan Riesling-valkoviinin kanssa.
Katso reseptiSuolaisenmakea, kaakkoisaasialainen Satay-kastike maustaa tämän marinoidusta Jalotofusta valmistetun riisiruoan. Mausteisuutta tasapainottaa aromaattinen valkoviini.
Katso reseptiTomaattipohjaista tofu-kasviskastiketta täydentää keskitäyteläisen ranskalaispunaviinin hyvä hapokkuus. Myös punaviini toimii tofuruoan kanssa, kunhan viini ei ole liian voimakas.
Katso resepti