Paloittele valmiiksi marinoitu Jalotofu (Marinoitu tai Kylmäsavu) arpakuution kokoisiksi kuutioiksi. Laita ne kahden talouspaperipalan väliin. Paina kevyesti käsillä päällimmäistä talouspaperia tofuja vasten, kunnes se on kostea. Näin tofusta lähtee suurin kosteus ja paistopinnasta tulee rapeampi.
Keitä riisi ohjeen mukaan. Poista chilistä siemenet ja hienonna se.
Kuumenna kuiva paistinpannu ja lisää tofukuutiot siihen. Paista niitä välillä käännellen, kunnes ne alkavat saada hieman väriä. Lisää 2 rkl rypsiöljyä ja kypsennä keskilämmöllä tofuja lastalla käännellen, kunnes ne saavat kullanruskean ja rapean pinnan.
Lisää pannulle tofujen joukkoon satay-kastike, chili sekä kookosmaito. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.
Viimeistele annos hienonnetulla kevätsipulilla ja suolapähkinöillä. Tarjoile riisin kera.