Kanapata parmesaanilla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla

Tämä helppo kanapata täynnä makua. Tarjoa riisillä ja lehtikaalipaistoksella keskitäyteläisen punaviinin kanssa.

0 h 40 min

Tämä ihana kanapata on helppo valmistaa ja täynnä makua – tuorejuustoa, aurinkokuivatuista tomaateista tehtyä pestoa ja parmesaania. Kanapadan pohjana on tuorejuusto, joka tuo mukavaa hapokkuutta, ja kastiketta ei tarvitse suurustaa – se sakenee itsestään. Jos kuitenkin tuntuu, ettei kastike ole tarpeeksi sakeaa, voit sekoittaa hieman jauhoja tilkkaan maitoa ja lisätä seoksen pataan. Tarjoa kanapata riisillä ja lehtikaalipaistoksella.

Pasta Alfredo kanalla

Tämä klassikko italialainen Pasta Alfredo saa seurakseen kanaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Maista ja ihastu!

Katso resepti