Pasta Alfredo kanalla

Tämä klassikko italialainen Pasta Alfredo saa seurakseen kanaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Maista ja ihastu!

0 h 30 min

Pasta Alfredo resepti koostuu klassisesti vain kolmesta ainesosasta: fettuccine tai tagliatelle nauhapasta, kerma ja Parmesan-juusto. Tämä Pasta Alfredo on tuunattu ruokaisammaksi kanalla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla.

Sipuli antaa pasta-annokselle hienon makeuden, kun sitä paistetaan pitkään, ja samalla hieman karamellisoituneen maun. Aurinkokuivatut tomaatit antavat ruoalle täyteläisyyttä ja syvyyttä sekä miellyttävän hapokkuuden ja kananfileet ruokaisuutta.

Kanapata parmesaanilla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla

Tämä helppo kanapata täynnä makua. Tarjoa riisillä ja lehtikaalipaistoksella keskitäyteläisen punaviinin kanssa.

Katso resepti
Bobootielihapullat, keltaisella pastalla ja tomaattisalsallaBobotie-lihapullat keltaisella pastalla ja tomaattisalsalla

Bobotie on Etelä-Afrikan kansallisruoka, jossa käytetään jauhettua lihaa. Ihastu kokki Louise Méruksen lammaslihapulliin lisukkeineen ja nauti Nederburg-punaviinin kanssa.

Katso resepti
Pastatyynyjä salviavoissaPastatyynyjä salviavoissa

Yrttinen klassikkopasta on todella nopea valmistaa. Italialaiselle ruoalle italialainen viini - naturalmente!

Katso resepti
caponataCaponata-kastike pastalle

Italialainen caponata-kastike valmistetaan maukkaista vihanneksista. "Pitkään haudutettu tomaattinen kastike on parasta lohturuokaa mitä tiedän" – kokki ja ruokakirjailija Teresa Välimäki.

Katso resepti
pasta-annosSpaghetti con Polpette al Sugo

Nonnan luomulihapullat tuoretomaattikastikkeessa on täydellinen Italia-yhdistelmä Ruffinon luomu-chiantin kanssa.

Katso resepti