Kylmäsavulohi-parsapiirakka

Ruokavaikuttaja Mari Moilasen pohjaton piirakka on monipuolinen tarjottava, jota Laroche Chardonnay L -valkoviinin napakka hedelmäisyys tukee.

Kylmäsavulohi-parsapiirakka

6-8 HLÖ

1 h 0 min

Vinkki! Kysessä on niin sanottu pohjaton piirakka, joka sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Voit tarjoilla piirakan lämpimänä tai kylmänä. Se sopii mainiosti myös kevään juhliin ja noutopöydän tarjoiluksi.

Mari Moilanen, valokuvaaja ja ruokatoimittaja

Resepti ja kuva: Mari Moilanen, valokuvaaja ja ruokatoimittaja

Mari Moilanen on ruoka- ja viinialan monitoimija, reseptinikkari ja ruokakirjailija. Marin kuvamaailmaan ja reseptiikkaan voi tutustua muun muassa Jotain maukasta -blogissa ja joka viikko Ruokatorstai-sivulla Iltalehdessä.  

Tutustu Jotain maukasta -blogiin

Vihreä panzanella-salaatti Vihreä panzanella-salaatti

Tämä Viola Virtamon panzanella eli leipäsalaatti sisältää pinaattia, mangoldia ja kesäkurpitsaa. Vihreiden vihannesten aromit ja sitruunainen yrttivinaigrette toimivat täydellisesti Nederburg Sauvignon Blanc -valkoviinin raikkaan hapokkuuden kanssa.

Katso resepti
Lohi-papaijasalaattiLohi-papaijasalaatti

Huippukokki Tomi Björckin viimeisin ruokakirja Björck & Aasia vie ruokamatkalle Aasian kulinaristisiin helmiin. Tämä mausteinen salaatti on saanut inspiraationsa Thaimaasta.

Katso resepti
Vihreä panzanella-salaatti Raikas ruokaviini Sauvignon Blanc

Millaista ruokaa raikkaan Sauvignon Blanc -valkoviinin kanssa? Tutustu viinityyliin ja katso herkulliset ruokaohjeet ja täsmäviinivinkit.

Lue lisää
Vegaaninen laab-salaatti ja sanpellegrino virvoitusjuomaVegaaninen laab-salaatti

Makumatka Laosiin! Superhelppo Laab on täydellinen yhdistelmä suolaista, kirpeää, makeaa ja tulista.

Katso resepti