Marjasangria
Klassikko-sangriasta tuunattu ohje sopii mainiosti kesän casual-juhliin. Punaviinipohjaisen sangrian perinteiset hedelmät on korvattu siinä tuoreilla marjoilla.
Katso resepti »Herkullisen punaisessa Fresita-kuohuviinistä valmistetussa boolissa yhdistyvät raparperi ja mansikka. Katso videolta helpot ohjeet!
1 plo (0,5 l) De Kuyper Sour Rhubarb -likööriä
1 plo (0,75 l) mansikkaista Fresita-kuohuviiniä
1 plo (1,5 l) Schweppes Russchian -limua
raparperia
mansikoita
Laita boolimaljaan tai -kannuun paljon jäitä, De Kuyper Sour Rhubarb -likööri, Fresita-kuohuviini ja limsa.
Sekoita isolla lusikalla ja koristele raparperilla tai mansikoilla.
Klassikko-sangriasta tuunattu ohje sopii mainiosti kesän casual-juhliin. Punaviinipohjaisen sangrian perinteiset hedelmät on korvattu siinä tuoreilla marjoilla.
Katso resepti »Vaahtokarkit toimivat myös boolin koristeina. Heleän vaaleanpunainen booli maistuu raikkaasti raparperiltä.
Katso resepti »De Kuyper Sour Apple -omenalikööri ja kuohuviini tuovat booliin omenaista raikkautta.
Katso resepti »