Marjasangria
Klassikko-sangriasta tuunattu ohje sopii mainiosti kesän casual-juhliin. Punaviinipohjaisen sangrian perinteiset hedelmät on korvattu siinä tuoreilla marjoilla.
Katso resepti »Herkullisen punaisessa Fresita-kuohuviinistä valmistetussa boolissa yhdistyvät raparperi ja mansikka. Katso videolta helpot ohjeet!
1 plo (0,5 l) De Kuyper Sour Rhubarb -likööriä
1 plo (0,75 l) mansikkaista Fresita-kuohuviiniä
1 plo (1,5 l) Schweppes Russchian -limua
raparperia
mansikoita
Laita boolimaljaan tai -kannuun paljon jäitä, De Kuyper Sour Rhubarb -likööri, Fresita-kuohuviini ja limsa.
Sekoita isolla lusikalla ja koristele raparperilla tai mansikoilla.
Klassikko-sangriasta tuunattu ohje sopii mainiosti kesän casual-juhliin. Punaviinipohjaisen sangrian perinteiset hedelmät on korvattu siinä tuoreilla marjoilla.
Katso resepti »Pinkki vaahtokarkki booli tai pinkki drinkki on heleän vaaleanpunainen ja maistuu raikkaasti raparperiltä.
Katso resepti »Kuohuviinibooliin saadaan omenaista raikkautta De Kuyper Sour Apple -omenaliköörillä.
Katso resepti »Herkullisen punaisessa matala-alkoholisessa boolissa yhdistyvät mansikka ja karpalo.
Katso resepti »