Kirpeä booli - Palma de Mallorca

De Kuyper Sour Apple -omenalikööristä, limen mehusta ja kuohuviinistä syntyy hedelmäisen kirpeä booli.

Palma de Mallorca -omenabooli
logo

8+ HLÖ

logo

0 h 15 min

Kirpeä booli Palma de Mallorca:

AINEKSET

  • 1 plo (0,5l ) De Kuyper Sour Apple -likööri

  • 1 plo (0,75 l) Codorniu Clasico Sec -kuohuviini

  • 1 plo (1,5l ) Hartwall Jaffa Palma -limu

  • Granny Smith -omenaa ja minttua

  • 1-2 limen mehu

VALMISTUSOHJEET

    1. Laita kannuun tai boolikulhoon runsaasti jäitä.

    2. Lisää omenalikööri, kuohuviini ja limonadi.

    3. Purista joukkoon 1-2 limen mehu riippuen miten kirpeää boolista haluat.

    4. Sekoita varovasti pitkällä lusikalla

    5. Koristele omenan lohkoilla ja mintulla ja näin Palma de mallorca on valmis!