Katso lisää Fresita-reseptejä
Raikas Fresita-kuohuviini sopii paitsi sellaisenaan nautittavaksi, myös helppoihin drinkkeihin ja booleihin, sekä jälkiruokaohjeisiin.
Helppo ja herkullinen Fresita-kuohuviinistä ja De Kuyper Sour Apple -omenalikööristä valmistettu booli maistuu mansikalta, omenalta ja mangolta.
1 plo (0,5l) De Kuyper Sour Apple -likööriä
1 plo (0,75l) Fresita-kuohuviiniä
1 tlk (1,0l) Mangomehua Koristeeksi mansikoita ja mangoa
Laita kannuun tai kulhoon reilusti jäitä.
Lisää joukkoon De Kuyper Sour Apple -likööri, Fresita-kuohuviini ja mangomehu. Sekoita pitkällä lusikalla tai kauhalla.
Koristele mansikoilla ja mangolla.
Raikas Fresita-kuohuviini sopii paitsi sellaisenaan nautittavaksi, myös helppoihin drinkkeihin ja booleihin, sekä jälkiruokaohjeisiin.
Kuinka paljon jäitä tarvitsee booliin ja kauanko booli pysyy kylmänä? Tutustu vinkkeihin.
Lue lisää »Superhelppo Fresita-kannu valmistuu aidosta Fresita-kuohuviinistä sekä Fantasta. Sekoita molempia puolet ja puolet.
Katso resepti »Valmista raikas ja matala-alkoholinen punaviinipohjainen drinkki tai -kannu. Kaikkia kolmea ainesosaa tulee yksi kolmasosa kutakin. Helppoa!
Katso resepti »Valmista raikas ja matala-alkoholinen valkoviinidrinkki tai -kannu. Kaikkia kolmea ainesosaa tulee yksi kolmasosa kutakin. Helppoa!
Katso resepti »