Mansikka-raparperi booli
Herkullisen punaisessa Fresita-kuohuviinistä valmistetussa boolissa yhdistyvät raparperi ja mansikka. Katso videolta helpot ohjeet!
Katso resepti »Valmista raikas ja matala-alkoholinen booli De Kuyper Sour Rhubarb -likööristä. Katso videolta, miten onnistut helposti.
0,5 l De Kuyper Sour Rhubarb -likööri
0,75 l 100% puristettu appelsiinimehu (esim. Tropicana)
0,75 l Russchian-limua
Jäitä
appelsiinin siivuja
mintun lehtiä
Laita kannuun paljon jäitä, raparperilikööri, mehu ja limonadi ja sekoita.
Koristele mintulla ja appelsiinin siivuilla.
Herkullisen punaisessa Fresita-kuohuviinistä valmistetussa boolissa yhdistyvät raparperi ja mansikka. Katso videolta helpot ohjeet!
Katso resepti »Vaahtokarkit toimivat myös boolin koristeina. Heleän vaaleanpunainen booli maistuu raikkaasti raparperiltä.
Katso resepti »Herkän vaaleanpunaisessa ruusuboolissa yhdistyvät raikas raparperi, karpalo ja roseeviini.
Katso resepti »