First Light
Valmista raikas ja matala-alkoholinen booli De Kuyper Sour Rhubarb -likööristä. Katso videolta, miten onnistut helposti.
Katso resepti »Mausta suosittu Spritz-drinkki raikkaalla raparperiliköörillä.
1 HLÖ
4 cl De Kuyper Sour Rhubarb -likööri
4 cl kuohuviiniä
kivennäisvettä esim SanPellegrino
Jäitä
appelsiinin siivuja
Laita viinilasi täyteen jäitä.
Kaada joukkoon De Kuyper Sour Rhubarb -likööri ja kuohuviini.
Kaada lasi täyteen kivennäisvettä ja sekoita.
Koristele appelsiininsiivulla.
Valmista raikas ja matala-alkoholinen booli De Kuyper Sour Rhubarb -likööristä. Katso videolta, miten onnistut helposti.
Katso resepti »Anoran baarimestari Mikael Karttunen vinkkaa, miten kehittää omia kotibaarimestarin taitojaan ja nauttia kotona laadukkaista itse tehdyistä drinkeistä. Ota näillä vinkeillä homebartending haltuun!
Lue lisää »De Kuyper Sour Apple -omenalikööristä, limen mehusta ja kuohuviinistä syntyy hedelmäisen kirpeä booli.
Katso resepti »Kuohuviinibooliin saadaan omenaista raikkautta De Kuyper Sour Apple -omenaliköörillä.
Katso resepti »