Keltainen booli
Runsaan hedelmäinen ja raikkaan keltainen valkoviinipohjainen booli tuo pirteää väriä juhliin.
AINEKSET
50 cl The Original Peachtree -likööriä
75 cl Tarapacá Santa Cecilia Chardonnay -valkoviiniä
50 cl appelsiinimehua
50 cl ananasmehua
1,5 l Sprite -limua
Ananaksen, mangon ja limen lohkoja
VALMISTUSOHJEET
Kokoa kannuun jäitä, persikkalikööri, valkoviini, appelsiini- ja ananasmehu ja limu. Sekoita.
Lisää koristeeksi ananaksen, mangon ja limen lohkoja.
Kirpeä booli - Palma de Mallorca
De Kuyper Sour Apple -omenalikööristä, limen mehusta ja kuohuviinistä syntyy hedelmäisen kirpeä booli.
Katso resepti »Summertime Sour Apple -omenabooli
Valmista herkullinen matala-alkoholinen booli De Kuyper Sour Apple -likööristä. Katso superhelppo ohje videolta!
Katso resepti »