LuomuVeganPaikallinen Ekosertifiointi
B-Liv Cabernet Sauvignon Organic

B-Liv Cabernet Sauvignon Organic


Mehevä & Hilloinen

Label: NautaLabel: GrilliruokaLabel: PorsasLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)

12,98 €

Löydä Alkosta

Luomu, vegaaninen, uusiutuvalla energialla valmistettu punaviini, jonka etiketti on kierrätettyä paperia ja korkki kompostoituva! Mustaherukkainen ja karhunvatukkainen viini, joka toimii täydellisesti runsaampien kasvispastojen tai jopa tuhdimpien liharuokien kaverina.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Runsaanpunainen

Tuoksu

Tuoksussa mustaherukkaa ja mausteisuutta

Maku

Maussa runsaasti mustaherukkaa ja karhunvatukkaa sekä tummaa kirsikkaa. Kokonaisuutta täydentää kielen päällä tuntuva mausteisuus ja hento tammi.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nauti tämä viini runsaampien kasvispastojen tai liharuokien kanssa.

Tarina

Viiniperheeseen kuuluvat samettisen herkulliset punaviinit B-liv Organic Cabernet Sauvignon sekä B-liv Organic Red Blend. Molemmat ovat monella tavalla vastuullisia viinejä ja ympäristöä kunnioittaen valmistettuja. Mitä tämä monella tapaa vastuullinen viini sitten todellisuudessa tarkoittaa? Viinit ovat täysin luomuja eli viinissä käytetyt rypäleet on viljelty luonnonmukaisin menetelmin ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Pulloissa ei ole suun ympärillä kapsyyliä, mikä vähentää ylimääräisen roskan määrää. Viinien valmistuksessa on käytetty uusiutuvaa energiaa. Pullon etiketti on valmistettu kierrätetystä paperista. Viinipullossa oleva korkki on luonnonkorkki, joka on kompostoituva. Viinit ovat saaneet Certified Sustainability Wine of Chile -sertifikaatin. Tämä sertifikaatti kertoo kestävän kehityksen edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä viinin tuotannossa. Sertifiointi kattaa sekä raaka-aineiden viljelyn että viinin valmistamisen tuotantolaitoksessa. Viinit on pullotettu kevytlasipulloihin, joilla on pienempi hiilijalanjälki kuin normaalipainoisilla lasipulloilla. Viinit ovat vegaanisesti kirkastettuja eli niiden valmistuksessa ei ole käytetty mitään eläinperäistä. Viineille on juuri myönnetty hiilineutraalisuusssertifikaatti. Tästä ei löydy vielä mainintaa Alkoissa myytävistä pulloista.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

13 %

Alkon tuotenumero

444567

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

VSPT

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Chile - Valle Central - Valle Central

Sokeripitoisuus

5,9 g/litra

Rypäleet

Cabernet Sauvignon

Tuotenumero

1029892


Katso ohjeita