Pasqua Merlot

Pasqua Merlot


Label: GrilliruokaLabel: NoutopöytäLabel: PorsasLabel: Pikkusuolaiset

10,49 €

Löydä Alkosta

Tyylikäs monikäyttöinen pehmeä viini Italian Venetosta.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Kevyen punainen

Tuoksu

Yrttisen hedelmäinen, kepeä tuoksu, jossa aistii punaista marjaa.

Maku

Pehmeä ja sopivan hapokas viini, jonka maussa aistii punaherukkaa ja karpaloa.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Monipuolinen viini possulle, keitoille ja padoille ja kaikille pastaruoille. Sopii hyvin myös seurusteluun pehmeiden tanniinien ja hienoisen jäännössokerin ansiosta.

Tarina

Pasqua on Italian suurin yksityisomisteinen viinitalo, jonka ovat perustaneet neljä Pasquan veljeksestä Umberto, Nicola, Riccardo ja Natale vuonna 1925. Veljekset olivat alunperin muuttaneet Veronaan Pohjois-Italiaan armeijapestinsä vuoksi, mutta hankkivatkin sittemmin viinitilan kaupungin läheisyydestä Veneton viinialueelta. Nykyään Pasquan viinitaloa on jo vetämässä kolmas sukupolvi Riccardo Pasquan johdolla. Pasqua yhdistää toiminnassaan perinteet ja innovaation. Koko viinitila on edelleenkin kuin perhe, joka jo sukupolvien ajan on dynaamisesti ja sydämestä lähtevällä innolla viljellyt rypäleitä ja valmistanut niistä viiniä. Perinteitä vaalitaan, mutta samalla nuorempia polvia kannustetaan tutkimaan ja löytämään uutta. Sosiaalinen vastuu ja ympäristön kunnioittaminen ovat Pasquan toiminnan kivijalkoja, joista ei tingitä. Tästä kaikesta syntyy viinejä, jotka edustavat esimerkillisesti Italian parhaita viinialueita.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Alkoholipitoisuus

11,5 %

Alkon tuotenumero

006903

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Pasqua Vigneti E Cantina

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Italy - Veneto - Veneto

Sokeripitoisuus

8 g/litra

Rypäleet

Merlot

Tuotenumero

1002669'Viini on helposti lähestyttävä ja se nostaa miellyttävästi veden kielelle. Harmoninen jälkivaikutelma on herukkainen ja kirsikkainen. Sopusuhtainen kokonaisuus ja hintaansa nähden edullinen ostos.'

- Viinistä Viiniin 2017 -opas