Vegan
Galipette Cidre Brut 4,5% 33cl

Galipette Cidre Brut 4,5% 33cl


3,09 €

Raikas ja puolikuiva Galipette Brut -siideri. Valmistettu käsin poimituista ranskalaisista omenoista - ei lisättyä sokeria eikä lisättyä vettä (100 % pur jus)! Luontaisesti vegaani ja gluteeniton.

Ruoka ja kuvaus

GALIPETTE BRUT aloitti Galipeten tarinan, sillä se on Galipette-siideriperheen ensimmäinen siideri, josta kaikki sai alkunsa. Galipette Brut on ilahduttavan puolikuiva siideri, jossa on täydellinen tasapaino sekä hapokkuuden että tanniinien, kuten myös kuivuuden ja makeuden välillä. Se on perinteitä kunnioittaen valmistettu omenasiideri, jossa on myös ripaus moderniutta. Galipette Brut on ainutlaatuinen yhdistelmä neljää erilaista siideriomenan tyyliä: valmistuksessa on käytetty sekä karvaita, katkeranmakeita, makeita että kirpsakoita omenoita (esim. lajikkeita kuten Marie Ménard, Kermerrien ja Judor). Valitut omenalajikkeet ovat tyypillisiä Bretagnen perinteisille omenatarhoille - Galipette Brut on juurilleen uskollinen siideri. Galipette Brut on hitaasti fermentoitu, jolloin siinä on ihana harmonia maanläheisiä aromeja ja eloisia makuja. Nauti tästä pirteästä siideristä sellaisenaan tai löydä sen ruokaystävällinen luonne kevyesti mausteisella ruoalla.

Tuoksu

Kukkaiset aromit, joissa vihreää omenaa ja vastaleikatun ruohon tuoksua.

Väri

Kirkkaan kiiltävän kultainen väri.

Maku

Erittäin omenainen maku. Mehukkaan nektariininen, jossa aistittavissa myös kuivattua persikkaa. Maussa pehmeää maanläheisyyttä.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nautitaan hyvin viilennettynä sellaisenaan tai jäiden kanssa. Sopii mainiosti mausteisten ruokien kumppaniksi.

Tarina

Galipette Cidre on korkealuokkainen ranskalainen siideri, joka on valmistettu vain hienoimmista käsin poimituista siideriomenoista, jotka on kasvatettu Luoteis-Ranskassa Normandian ja Brittanyn omenatarhoilla.​ Galipette-siiderit fermentoidaan hitaasti ja hartaudella käyttämällä vain 100 % omenamehua (pur jus, ei tiivistettä) – valmistaminen tapahtuu alueen vuosisatoja vanhojen siideritraditioiden mukaisesti.​ Kaikki Galipette-siiderit ovat luonnostaan gluteenittomia ja vegaanisia, eikä niiden valmistuksessa käytetä sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita.​ Tuloksena on luonnollisesti aito siideri, jonka väri, aromi ja maku huokuvat laatua.

Tuoteryhmä

Siiderit

Alkoholipitoisuus

4,5 %

Alkon tuotenumero

958302

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Galipette

Suljenta

Muu suljenta

Pakkaustyyppi

Pullo

Tuotenumero

1029560