Vegan
Galipette Cidre Extra Brut 5,5% 33cl

Galipette Cidre Extra Brut 5,5% 33cl


Aito ranskalainen omenasiideri, kuiva ja raikas Galipette Extra Brut. Valmistettu käsin poimituista ranskalaisista siideriomenoista - ei lisättyä sokeria eikä lisättyä vettä (100 % pur jus)! Luontaisesti vegaani ja gluteeniton. Saatavilla hyvin varustelluista SOK:n ja Keskon ruokakaupoista huhtikuusta 2023 alkaen.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Syvä, kiillotetun kultainen väri.

Tuoksu

Tuoksussa runsaita fenoleita: heinää, vaniljaa, puumaisuutta, omenapiirakkamausteisuutta.

Maku

Epätavallisen rohkea, intensiivinen ja täyteläinen omenan maku, joka luonnollisesti vaihtelee vuosikertojen mukaan. Maanläheinen, mausteinen ja jopa hieman tanniininen maku. Tummat, kitkerät suklaan tanniinit. Kermainen, pehmeää karamellisuutta. Pitkä jälkimaku.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nautitaan hyvin viilennettynä sellaisenaan tai jäiden kanssa. Bretagnelaiseen tapaan nautittuna myös mainio kumppani merenelävien kanssa.

Tarina

Galipette Cidre on korkealuokkainen ranskalainen siideri, joka on valmistettu vain hienoimmista käsin poimituista siideriomenoista, jotka on kasvatettu Luoteis-Ranskassa Normandian ja Brittanyn omenatarhoilla.​Galipette-siiderit fermentoidaan hitaasti ja hartaudella käyttämällä vain 100 % omenamehua (pur jus, ei tiivistettä) – valmistaminen tapahtuu alueen vuosisatoja vanhojen siideritraditioiden mukaisesti.​ Kaikki Galipette-siiderit ovat luonnostaan gluteenittomia ja vegaanisia, eikä niiden valmistuksessa käytetä sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita.​ Tuloksena on luonnollisesti aito siideri, jonka väri, aromi ja maku huokuvat laatua.

Tuoteryhmä

Siiderit

Alkoholipitoisuus

5,5 %

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Galipette

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

25 g/litra

Tuotenumero

1033015