Vegan
Galipette Cidre Rosé 4% 33cl

Galipette Cidre Rosé 4% 33cl


4,19 €

Löydä Alkosta

Kevään 2022 uutuus: raikas ja puolimakea Galipette Rosé -siideri. Valmistettu käsin poimituista ranskalaisista omenoista - ei lisättyä sokeria eikä lisättyä vettä (100 % pur jus)! Luontaisesti vegaani ja gluteeniton. Saatavilla Keskon ja SOK:n ruokakaupoista sekä Alkon tilausvalikoimasta.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Värissä sekoitus meripihkaa ja ruusukultaa.

Tuoksu

Tuoksussa tuoreen vadelman aromeja sekä mustaherukan lehteä.

Maku

Miellyttävän mansikkainen maku, jossa raikasta hapokkuutta.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nautitaan hyvin viilennettynä sellaisenaan tai jäiden kanssa.

Tarina

Galipette Cidre on korkealuokkainen ranskalainen siideri, joka on valmistettu vain hienoimmista käsin poimituista siideriomenoista, jotka on kasvatettu Luoteis-Ranskassa Normandian ja Brittanyn omenatarhoilla.​ Galipette-siiderit fermentoidaan hitaasti ja hartaudella käyttämällä vain 100 % omenamehua (pur jus, ei tiivistettä) – valmistaminen tapahtuu alueen vuosisatoja vanhojen siideritraditioiden mukaisesti.​ Kaikki Galipette-siiderit ovat luonnostaan gluteenittomia ja vegaanisia, eikä niiden valmistuksessa käytetä sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita.​ Tuloksena on luonnollisesti aito siideri, jonka väri, aromi ja maku huokuvat laatua.

Kuvaus

GALIPETTE ROSÉ on Galipette-siideriperheen uusin tulokas keväältä 2022. Se on valmistettu Luoteis-Ranskassa Bretagnen ja Normandian hedelmätarhoista käsin poimituista punaisista omenoista ja siinä on syvä meripihkan väri, joka voi luonnollisesti vaihdella vuosittain sadon mukaan. Valmistuksessa käytetyt punaiset omenat yhdistetään pääasiassa katkeranmakeiden omenalajikkeiden (kuten Cartingin ja Sweet Moen'in) kanssa. Vapaa hiivakäyminen tekee Galipette Rosésta hämmästyttävän virkistävän ja keskimakean siiderin. Galipette Cidre Rosé on tyylikäs ja hienostunut roseesiideri, joka on raikkaan hapokas ja miellyttävän makuinen. Galipette-siiderien valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia aineita, eikä siihen ole lisätty vettä tai sokeria missään vaiheessa - maku tulee 100 % omenoista (pur jus).

Tuoteryhmä

Siiderit

Alkoholipitoisuus

4 %

Alkon tuotenumero

944543

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Galipette

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

41 g/litra

Tuotenumero

1029558