Gut Hermannsberg Just Riesling

Gut Hermannsberg Just Riesling


Pirteä & Hedelmäinen

Label: Vähärasvainen kalaLabel: Kana ja KalkkunaLabel: SeurustelujuomaLabel: Salaatit Kasvisruoka

25,98 €

Löydä Alkosta

Laadukas kuiva Riesling, joka avaa ovet Gut Hermannsbergin maailmaan. Viini on täynnä valloittavia hedelmäisiä aromeja ja raikasta hapokkuutta.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaalea oljenkeltainen

Tuoksu

Raikas, kukkainen tuoksu on puhdaspiirteinen ja kellertäväsävytteinen. Siinä on keltaisia luumuja, mehiläisvahaa ja keltaisia omenoita muistuttavia piirteitä.

Maku

Maku on kuiva ja pirteän eloisa. Täydellinen mehukkaiden hedelmien, yrttisen mausteisuuden sekä mineraalisuuden välinen liitto. Esille tulevat upeat sitruksen, melonin ja vihreän omenan aromit.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sopii loistavasti äyriäisten kanssa tarjoiltavaksi tai rentouttavaksi nautiskelujuomaksi. Piristää ihanasti kevyitä pastaruokia, salaatteja, carpacciota, cevicheä ja kakkuja.

Valmistus

Gut Hermannsbergin tarhat löytyvät Nahen viinialueelta melko mäkisestä ja kallioisesta maastosta, jossa on aiemmin sijainnut kuparikaivos. Gut Hermannsbergin köynnökset kasvavat yhteensä 30 hehtaarin alueella yhteensä kahdeksalla eri tarhalla, joiden ilmansuunnat aurinkoon nähden ja erilaiset maaperät antavat jokaiselle viinille oman tyylinsä ja luonteensa. Kaikki talon viinitarhat kantavat Saksan parasta VDP Grosse Lage -luokitusta ja ainoa viljeltävä rypäle on yksinoikeudella Riesling.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

12,5 %

Alkon tuotenumero

911814

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Gut Hermannsberg

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Germany - Nahe - Nahe

Sokeripitoisuus

6 g/litra

Rypäleet

Riesling

Makeus

Kuiva

Tuotenumero

1028612