Helfrich Gewürztraminer

Helfrich Gewürztraminer


Label: Kana ja KalkkunaLabel: PikkusuolaisetLabel: Itämainen ruokaLabel: Salaatit Kasvisruoka

16,99 €

Löydä Alkosta

Viinilehdeltä 4* ja Harmoninen, laadultaan erinomainen- maininta sekä pronssia Vuoden Viinit 2023 -kilpailussa!

Ruoka ja kuvaus

Väri

Kullankeltainen.

Tuoksu

Tuoksua sävyttä hennot ruusuiset ja litsihedelmän aromit.

Maku

Maku on täyteläinen ja sitä rikastuttaa kukkaiset ja trooppisten hedelmien aromit. Puolikuiva. Maku kehittyy mangon ja passionhedelmän tuoman keveän kirpeyden mukaan, jättäen raikkaan jälkimaun.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Viini sopii mainiosti aasialaisen keittiön mausteisten herkkujen kanssa, merenantimien sekä paahdetun kanan tai kalkkunan seuraksi, unohtamatta sinihomejuustoja.

Valmistus

Viiniköynnökset ovat kuivaviljeltyjä ja sidottu ylöspäin maksimaalista auringonpaistetta varten. Sadonkorjuu tapahtuu lokakuun alussa osittain käsin ja koneellisesti.

Tarina

Helfrich on Le Grand Chais de Francen (LGCF) perustajan Joseph Helfrichin kotitila. Helfrich perusti Le Grand Chais de Francen vuonna 1979 ja se on nykyään Ranskan suurin yksityisessä omistuksessa oleva viinituottaja. LGCF:ssä on mukana viininviljelijöitä Ranskan parhailta viinialueilta. Viinitarhoja on yhteensä 2000 hehtaaria. Yhdessä sukupolvessa yrityksestä on kasvanut merkittävä Alsacen, Juran, Diois’n, Languedocin, Bordeaux’n, Loiren laakson ja Burgundyn viinialueiden viinituottaja.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

14 %

Alkon tuotenumero

904515

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

LGCF

Suljenta

Puristekorkki

Alue

France - Alsace - Alsace

Makeus

Puolikuiva

Tuotenumero

1028608