Kein Name Rheinhessen Riesling Trocken

Kein Name Rheinhessen Riesling Trocken


Label: Rasvainen kalaLabel: SushiLabel: Itämainen ruokaLabel: Äyriäiset

11,98 €

Löydä Alkosta

Viini on tehty viinintuottajan ja Master of Wine Julie Nyheimin yhteistyössä. Kuiva ja hedelmäinen valkoviini, jossa on herkullisen runsas hapokkuus. Viinistä voi löytää mm. kypsää sitruunaa, vihreää omenaa, kevyttä hunajaisuutta ja raikasta mineraalisuutta. Jälkimaku on hyvin tasapainoinen, jossa raikas hapokkuus ja pieni makea vivahde ovat hyvässä sovussa.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Kuiva ja hedelmäinen valkoviini, jossa on herkullisen runsas hapokkuus. Viinistä voi löytää mm. kypsää sitruunaa, vihreää omenaa, kevyttä hunajaisuutta ja raikasta mineraalisuutta. Jälkimaku on hyvin tasapainoinen, jossa raikas hapokkuus ja pieni makea vivahde ovat hyvässä sovussa.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Kein Name Rheinhessen Riesling on erinomainen kumppani erilaisille kala- ja äyriäisruoille. Sopii myös täydellisesti sushin kaveriksi.

Valmistus

Rheinhessen – tuhansien kukkuloiden maa. Ilmasto on varsin lempeä mutta viileähkö. Tämä saa aikaan rypäleiden pitkän ja hitaan kypsymisen, jolloin ne ovat samaan aikaan hapokkkaita ja runsaan hedelmäisiä. Maaperä on yhdistelmä soraa, savihiekkaa ja kalkkiviveä joka tuo viiniin makua terävöittävää mineraalisuutta.

Tarina

Franz Wilhelm Langguth perusti Langguthin viinitalon vuonna 1789 ja se on edelleen saman suvun omistuksessa. Viinitaloa johtaa nykyään Patrick F.W. Langguth. Talo on tasapainoinen yhdistelmä useamman sukupolven tuomaa viininteon tieto-taitoa sekä rohkeaa modernien tuotantotapojen omaksumista.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

12 %

Alkon tuotenumero

934005

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Kein Name

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Alue

Germany - Pfalz - Pfalz

Sokeripitoisuus

7 g/litra

Rypäleet

Riesling

Makeus

Kuiva (brut)

Tuotenumero

1022477