La Petite Perrière Sauvignon Blanc 75cl

La Petite Perrière Sauvignon Blanc 75cl


Pirteä & Hedelmäinen

Label: Tapas ja AntipastiLabel: Vähärasvainen kalaLabel: PikkusuolaisetLabel: Salaatit Kasvisruoka

13,49 €

Löydä Alkosta

Järkihintainen klassikko jossa yhdistyy Loiren raikkaus ja Languedocin auringon lämpö.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Kirkkaan kullankeltainen

Tuoksu

Vihreä, raikas tuoksu, jossa trooppista hedelmää kuten Lichiä.

Maku

Raikas, mineraalinen ja pehmeä mutta ryhdikäs maku, jossa karviaista ja rapeutta, seuraa tuoksua. Ryhdikäs maku on raikas ja veden kielelle tuova.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Ruokaviininä erinomainen ja kestää hyvin ruokia, jossa hapokkuutta. Vaativamman asiakaskunnan lasimyyntiviiniksi. Viinissä yhdistyy Loiren raikkaus ja Languedocin lämpö.

Valmistus

Mahdollisimman viileä käyminen sadonkorjuun jälkeen ja lyhyt kypsytys pullossa ennen myyntiin tuloa. Ei tammitynnyrikypsytystä.

Tarina

Viinin rypäleet tulevat Ranskan Loiresta sekä Languedocista. Kierrekorkilla suljettu viini ei ole kypsynyt tammitynnyreissä. Sagetin viiniperhe vaikuttaa Loiren viinialueella Sancerressa, Pouillyssa, Anjoussa ja Tourainessa sekä Muscadet:ssa. Heidän kunnioitus Loiren viinialuetta, historiaa ja lajikkeita kohtaan on heidän liiketoimintansa ja intohimonsa ydin. Kunnianhimoisena tavoitteena on valjastaa sukupolvien mittainen tietotaito viininvalmistuksen kehittämiseen ja kehittymään koko ajan. Sagetin kokemus sauvignon blanc- ja pinot noir -lajikkeista on johdattanut heidät tutkimusmatkalle lajikkeiden mahdollisuuksiin ja niiden parhaiden puolien esiin tuomiseen viineissä. La Perriere -viineissä yhdistyy tasapainoisuus, aromien runsaus ja hienostuneisuus sekä kaksi aluetta: Loire ja Languedoc-Roussillon.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

12,5 %

Alkon tuotenumero

593227

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Saget La Perrier

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Alue

France - France - France

Sokeripitoisuus

0,6 g/litra

Rypäleet

Sauvignon Blanc

Makeus

Kuiva (brut)

Tuotenumero

1021593