Loch Lomond tislaa single malt -viskit käyttämällä sekä kolonni- että perinteisempää pannutislausta. Tislaustekniikka mahdollistaa hedelmäisten makujen säilymisen. Maut kehittyvät pitkässä, 92 tunnin fermentaatioprosessissa. Tämä takaa, että kaikki Loch Lomondin single malt -viskit kantavat tunnistettavaa hedelmäistä luonnettaan.
Tislaamo käyttää kypsytykseen vanhoja amerikkalaisia bourbon-tammitynnyreitä luomaan makeaa ja hedelmäistä makua, mutta myös vanhoja oloroso-sherrytynnyreitä, eurooppalaista tammea sekä monia muita mielenkiintoisia tynnyrityyppejä.
Loch Lomond -tislaamo on yksi neljästä tislaamosta Skotlannissa, joilla on oma tynnyrintekoverstas - "cooperage" - tislaamon tiloissa. Tämän ansiosta voidaan varmistaa, että tynnyrien korjaukset ja hiillostukset tehdään tarkimpien standardien mukaisesti, jotta jokainen tynnyri olisi täydellinen Loch Lomond -viskien kypsyttämiseen.
Pätevä tynnyrintekijätiimi työskentelee noin 22 tynnyrin parissa päivittäin, mikä tarkoittaa, että vuodessa tynnyriverstaalla tarkistetaan, korjataan tai kunnostetaan yli 30 000 tynnyriä.