Possunribsit ja tsatsiki on todella herkullinen yhdistelmä. Tuunaa perinteinen tsatsiki avomaankurkuilla.
Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää ribsit joukkoon. Liemen alkaessa uudelleen kiehua, kaavi reikäkauhalla vaahto pois. Anna lihojen kiehua hiljalleen kunnes ovat kypsiä ja liha irtoaa luista (1- 2 tuntia). Kaada liemi pois ja anna ribsien jäähtyä.
Nosta ribsit lautaselle ja sivele niihin maustekastiketta.
Grillaa grillissä ritilällä tai uunipellillä 220 asteisessa uunissa noin 10- 15 minuuttia herkullisen rapeiksi.
Sekoita kaikki aineet kulhossa sekaisin.
Huuhtele kurkku ja raasta se karkeaksi. Siirrä kurkkuraaste siivilään ja ripottele päälle suola.
Valuta 15–30 minuuttia ja paina kurkusta lusikan avulla lopuksi ylimääräinen neste pois.
Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa kurkkuraaste, valkosipulisilppu ja turkkilainen jogurtti.
Mausta sitruunan kuorella ja mehulla, pippurilla sekä mintulla. Anna tsatsikin vetäytyä mielellään muutama tunti jääkaapissa ennen tarjoilua.