Beringerin ja Mondavin viinit Viini ja Ruoka -messuilla

Kalifornian kovimmat viinitalot Beringer ja Robert Mondavi ovat mukana torstaina alkavilla Viini ja Ruoka -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Tutustu viinitaloihin ja käy maistamassa näiden huipputalojen viinit Californian Wines -osastolla 5k49.

Beringer winery

Vuonna 1876 saksalaisten veljesten perustama Beringer on pisimpään jatkuvasti toiminnassa ollut viinitalo Kalifornian Napa Valleyssä. Viinitalo on siitä asti toiminut edelläkävijänä useissa viiniteollisuuden innovaatioissa. Beringer on palkittu vuoden viinitaloksi peräti 12 kertaa ja on ainoa viinitalo, jolle arvostettu Wine Spectator -lehti on myöntänyt Wine of the Year-tunnustuksen sekä valko- että punaviinien kategoriassa.

Robert Mondavi on Kaliforniassa sijaitsevan Napa Valleyn arvostetuimpia viinitiloja ja myös yksi maailman arvostetuimmista viinibrändeistä. Robert Mondavi perusti nimeään kantavan viinitilan poikansa Michaelin kanssa v. 1966. Viinitalon tunnusmerkkejä ovat alusta saakka olleet kokeilunhalu sekä jatkuva pyrkimys parempaan laatuun ja tekniikkaan viinitarhoissa ja kellareissa. Luonnonmukainen viljely ja ympäristöystävällisyys ovat keskeisiä arvoja.

Kalifornian osastolla ovat maistettavissa viinitalojen valikoimasta nämä mielenkiintoiset viinit, jotka ovat saatavilla myös Alkosta tai Alkon verkkokaupasta:

Hyvä läpileikkaus Kalifornian viinitarjontaan:

Viini ja Ruoka -tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.-29.10.2017

Lue lisää tapahtumasta: www.viinijaruoka.fi