Vuosisadan samppanjaa & herkkuja Kluuvikadun Fazer Caféssa

Legendaarinen Fazer Café Helsingin Kluuvikadulla yhdistää 100-vuotisjuhlavuoden virallisen Wine Gallery Suomi 100 -samppanjan makeaan Eclair-leivokseen sekä suolaiseen antipastoleipään.

Vuosisadan samppanjaa & herkkuja Kluuvikadun Fazer Caféssa

– Halusimme löytää asiakkaidemme iloksi sekä makean että suolaisen makuparin elegantille Suomi 100 -samppanjalle ja lähdimme testaamaan innolla erilaisia vaihtoehtoja, kertoo Fazer Cafes ravintolapäällikkö Essi Miikkulainen. Pehmeä karamellitäyte tuulihattumaisen Eclair-leivoksen sisällä suolarakeilla viimeisteltynä tuo mukavan vastakohdan samppanjan hedelmäiselle raikkaudelle.

Fazerin oma juureen leivottu vaalea Grand Blanc -leipä saa puolestaan päälleen pestoa, aurinkokuivattuja tomaatteja, artisokkaa sekä Manchego että Brie-juustoja. – Samppanja ja Briehan ovat klassinen makuyhdistelmä, joka ei petä, Essi vinkkaa.

Nauti kahvi- tai samppanjahetkestä itsenäisyyspäivän aattona

Osa Suomen virallista satavuotisohjelmaa on yhteinen kahvihetki itsenäisyyspäivän aattona, tiistaina 5.12. kello 14.00. Silloin työpaikkoja, yrityksiä ja arjen yhteisöjä kannustetaan järjestämään sinivalkoinen kahvihetki omalle väelle, asiakkaille tai ystäville.

Fazer Cafe Kluuvikatu 3 on mukana tempauksessa ja 5.12. klo 14.00 alkaen iltaan saakka on luvassa erilaisia musiikkiesityksiä niin kahvilan sisätiloissa kuin ulkopuolella.

Kaupunki on täynnä kiinnostavia Suomi 100 -tapahtumia, joiden lomassa kannattaa pitää pieni herkuttelutauko. Itsenäisyyspäivän aattona Fazer Cafe Kluuvikatu 3 on avoinna normaalisti klo 9-22 sekä itsenäisyyspäivänä keskiviikkona klo 9-20. Tervetuloa nostamaan malja satavuotiaalle!

Lasillinen Wine Gallery Suomi 100 -samppanjaa & Eclair-leivos 14,50 €Lasillinen Wine Gallery Suomi 100 -samppanjaa & Grand Blanc Antipastoleipä 15,50

Tuulihattumaisen Eclair-leivoksen sisällä on pehmeä karamellitäyte.
Tuulihattumaisen Eclair-leivoksen sisällä on pehmeä karamellitäyte.