Vegan
Codorníu Clasico Cava Rosé Sec 37,5 cl

Codorníu Clasico Cava Rosé Sec 37,5 cl


Pirteä & Hedelmäinen

Label: Rasvainen kalaLabel: PikkusuolaisetLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Aperitiivi

7,28 €

Löydä Alkosta

Supersuositun Codorníu Clasico Cavan roseversio puolikkaassa pullossa (37,5 cl). Puolikuiva rosé on valmistettu vain punaisista rypälelajikkeista erityisesti suomalaiseen makuun.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaaleanpunainen

Tuoksu

Punamarjainen ja pirteän sitruksinen tuoksu

Maku

Puolikuiva maku on pirteän hapokas ja suutuntuma runsas. Pitkässä maussa on runsaasti punaisten marjojen aromeja, kuten mansikkaa ja punaherukkaa

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sopiva määrä jäännössokeria tekee cavasta hyvän parin makeita ja suolaisia elementtejä yhdistäville ruoille. Kokeile esimerkiksi mansikka-vuohenjuustosalaatin kera.

Tarina

Klassikkotuottajan rose on valmistettu vain punaisia rypälelajikkeita käyttäen (pinot noir, garnacha ja trepat). Tuote on valmistettu Suomen markkinoita varten samaan raikkaaseen tyyliin kuin Suomen suosituin kuohuviini Codorniíu Clasico Sec. Tuote on vegaaneille soveltuva ja ensimmäinen puolikuiva rosecava Alkon valikoimassa.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

12 %

Alkon tuotenumero

516904

Tilavuus

0,375 l

Tuotemerkki

Codorniu Raventos

Suljenta

Luonnonkorkki

Sokeripitoisuus

20 g/litra

Rypäleet

Garnacha, Pinot Noir, Trepat

Makeus

Puolikuiva

Tuotenumero

1025407"Hyvin hillitty tuoksu muistuttaa kainosti punaherukkaa, vadelmaa ja vihreää yrttisyyttä. Kuiva mutta varsin kypsän marjainen maku tuo tuoksun aromien lisäksi mieleen kirsikan ja villimansikan. Makean häivähdys saa maussa ryhtiä eloisasta hapokkuudesta, ja kokonaisuus on tasapainoinen. Viini jättää suunmyötäisen jälkivaikutelman."Ruokasuositus: Monikäyttöinen kuohuviini

- Viinistä Viiniin 2021-opas


The World's Most Admired Wine Brands

- Drinks International 2021

Katso ohjeita