O'hara's Irish Stout Nitro 4,3 % 44 cl

O'hara's Irish Stout Nitro 4,3 % 44 cl


Label: Simpukat, Osterit, KampasimpukatLabel: RiistaLabel: Pataruoka

Irlantilainen paahteinen stout kermaisella vaahdolla. Tältä aito Stout on maistunut sen alkuajoista asti. O’Hara’s valmisti olutta ensimmäisen kerran vuonna 1999 ja on saanut arvostettuja palkintoja sen laadusta ja aitoudesta. Löydät sen valikoiduista S- ja K-ryhmän ruokakaupoista.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Paahteinen, kermainen, kahvia, kuivaa tummaa suklaata.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Osterit, pataruuat ja riista

Tarina

Carlow Brewing Company, joka tunnetaan myös nimellä O’Hara’s Brewery, on itsenäinen, vuonna 1996 perustettu perheyritys, joka on yksi irlantilaisen käsityöpanimon pioneereista. Panimo sijaitsee Irlannin perinteisen mallas- ja humalanviljelyalueen Barrow Valleyn sydämessä, jolla on vahvat historialliset yhteydet Irlannin panimoteollisuuteen. ”Olemme ylpeitä siitä, että olemme olleet irlantilaisen käsityöpanimon uuden aallon eturintamassa lähes 25 vuoden ajan. Käsityöpanimona valmistamme oluemme perinteiden mukaisesti – maulla ja maulla.” Hyvän käsityöpanimon rakentaminen ja mahtavien oluiden valmistaminen vaatii yhdistelmän intohimoa ja käsityön kunnioittamista, uteliaisuutta ja luovuutta.

Tuoteryhmä

Oluet

Alkoholipitoisuus

4,3 %

Tilavuus

0,44 l

Tuotemerkki

O'Hara's

Suljenta

Muu suljenta

Tuotenumero

1029876This award-winning full-bodied and luxuriously smooth dry Irish stout brings one back to how Irish stouts used to taste

- John McKenna, Irish Times

Katso ohjeita