Piña Colada

Piña Colada drinkki valmistetaan rommista, kookoskermasta ja ananasmehusta. Katso Piña Colada ohje ja ihastu!

Piña Colada drinkin ohje
logo

1 HLÖ

logo

0 h 15 min

logo

4.3 %

Puerto Ricossa kehitetty raikas ja makea Pina Colada drinkki on yksi maailman suosituimpia rommipohjaisia cocktaileja. Katso alla Piña Colada resepti:

Piña Colada ohje:

AINEKSET

 • 4 cl vaaleaa rommia

 • 4 cl ananasmehua

 • 2 cl kookoskermaa

 • jäitä tai jäämurskaa

VALMISTUSOHJEET

  1. Mittaa kaikki ainekset sekä jäät blenderiin.

  2. Pyöräytä tasaiseksi.

  3. Kaada korkeaan lasiin.

Piña Colada koristeeksi:

AINEKSET

 • ananaksen pala

VALMISTUSOHJEET

  1. Koristele ananaksenpalalla.

Voit halutessasi lisätä Piña Colada reseptiin sokeria oman makusi mukaan - jos haluat drinkistä makeampaa, lisää enemmän sokeria.

Piña Colada ohjeen tuunaus:

Piña Colada on jo herkullinen drinkki sellaisenaan, mutta voit tehdä siitä oman persoonallisen version tuunaamalla sitä eri tavoin.

 1. Kokeile erilaisia rommeja: Perinteisesti Piña Colada valmistetaan vaalealla rommilla, mutta voit kokeilla erilaisia rommimerkkejä tai jopa tummaa rommia lisätäksesi syvyyttä ja monipuolisuutta drinkkiisi.

 2. Lisää hedelmiä: Voit lisätä Piña Coladaan tuoreita hedelmiä, kuten banaania, mangoa tai passionhedelmää, saadaksesi lisää makua ja raikkautta.

 3. Käytä erilaisia mehuja: Voit kokeilla Piña Colada reseptiin muita hedelmämehuja kuin ananasmehua esimerkiksi mango- tai guavamehua.

 4. Mausta vaniljalla: Lisää Piña Coladan joukkoon vaniljasokeria tai vanilja-uutetta, jotta saat ihanan vaniljaisen vivahteen.

 5. Lisää mausteita: Kokeile lisätä hieman kanelia tai kardemummaa, jos pidät mausteisemmasta mausta. Toimii erityisesti jouluisempaan Piña Coladaan!

 6. Alkoholittomat Piña Coladat: Voit tehdä alkoholittoman Piña Coladan käyttämällä alkoholitonta rommia tai jättämällä alkoholin pois. Katso meidän versiomme alkoholittomasta Piña Colada reseptistä, jossa on käytetty alkoholitonta ISH Caribbean Spiced Spirit -tislettä tuomaan rommin makua!

 7. Varioi koristeilla: Käytä Piña Colada -drinkissäsi erilaisia koristeita eri teemojen mukaisesti, kuten cocktailvarjoja, sitruuna- tai limeviipaleita, kirsikoita tai maraskiinikirsikoita.

Tiesitkö, Piña Colada ohje on itse asiassa alunperin alkoholiton, sillä kun se kehitettiin 1950-luvulla Puerto Ricon Hilton hotellin rantabaarissa, se sisälsi vain kookoskermaa, ananasmehua ja jäitä.