Mimosa
Klassikko kuohuviinidrinkki Mimosa valmistetaan appelsiinituoremehusta ja kuohuviinistä. Varioi omaa versiotasi myös muilla tuoremehuilla ja käytä puolikuivaa Codorniu Clasico cavaa.
AINEKSET
AINEKSET
½ dl appelsiinituoremehua
Voit myös tehdä oman versiosi esimerkiksi veriappelsiini-, ananas- tai mangomehulla
½ dl Codorniu Clasico Sec -kuohuviiniä
VALMISTUSOHJEET
Kaada jalattomaan tai jalalliseen viinilasiin yksi osa hyvin jäähdytettyä appelsiinimehua ja yksi osa hyvin jäähdytettyä kuohuviiniä.
Sekoita varovasti pitkällä lusikalla.
Voit halutessasi koristella Mimosasi esimerkiksi appelsiinisiivulla, mansikan lohkolla tai vadelmalla.
Miten valmistetaan Mimosa-drinkki?
Mimosa on klassinen raikas kuohuviinidrinkki, jota nautitaan erityisesti brunsseilla. Mutta mikä on oikea suhde tuoremehua ja kuohuviiniä, ja millaista kuohuviiniä? Tutustu miten helppoa Mimosan valmistus on.
Lue lisää »Mimosa-Bellini
Kaksi klassikkoa kohtaa! Tämä kuohuviinicocktail tuo Mimosa ja Bellini-drinkkien parhaat ominaisuudet esille. Puolikuiva cava tuo yhdistelmään juuri sopivasti makeutta.
Katso resepti »Luomu-Mimosa
Valmista klassinen brunssidrinkki Mimosa ranskalaisesta Ballet luomukuohuviinistä ja käytä appelsiinimehun lisäksi loraus porkkanamehua.
Katso resepti »