Gourmetbagel
Mehevä bagel New York -tyyliin pitää sisällään pinaattipaistosta, uppomunaa ja kinkkua.
Katso resepti »Tarjoile maitokahvi kera ranskalaisen brunssin. Kokonaisuuden kruunaa samppanja ja mansikat.
1 dl vahvaa kahvia (esim. Paulig Parisien)
1 dl kevyt- tai täysmaitoa
sokeria tai ruokosokeria
Suodata vahva kahvi tavallisessa kahvinkeittimessä tai käytä mutteripannua.
Kuumenna maito höyryävän kuumaksi mikrossa tai kattilassa.
Kaada yhtä paljon kuumaa kahvijuomaa ja kuumaa maitoa laakeaan kuppiin. Makeuta halutessasi sokerilla.
valmiita croissanteja
ranskalaisia juustoja kuten President Brie tai Saint Agur -sinihomejuusto
leikkeleitä
viinirypäleitä ja hedelmiä
mansikoita
Nautiskele valmiiden ranskalaisten herkkujen kera.
Kruunaa aamiainen aidolla samppanjalla tai ranskalaisella kuohuviinillä sekä mansikoilla. Vinkki! Kahden desilitran piccolopullo on näppärä pullokoko yhdelle tai kahdelle hengelle.
Ruokakirjailija Tiina Rantanen
Mehevä bagel New York -tyyliin pitää sisällään pinaattipaistosta, uppomunaa ja kinkkua.
Katso resepti »