S.Pellegrino

S.Pellegrino on maailmankuulu kivennäisvesi Italiasta - juomaperheeseen kuuluvat myös raikkaan luonnolliset Naturali-virvoitusjuomat sekä maustetut Essenza-kivennäisvedet.

S.Pellegrino Essenza

S.Pellegrino Essenza – uudet maustetut kivennäisvedet

Maustetut premium-kivennäisvedet S.Pellegrino Essenzat on valmistettu vain luonnollisista ainesosista, eivätkä ne sisällä lainkaan kaloreita, sokereita tai keinotekoisia maku- tai makeutusaineita.

Löydät tyylikkäät S.Pellegrino Essenzat K-ryhmän ruokakaupoista sekä Prismoista kautta maan.

SanPellegrino Naturali

Aidon hedelmän makuinen SanPellegrino Naturali -virvoitusjuomaperhe on laajentunut - granaattiomenan ja appelsiinin makuinen Melograno & Arancia nyt ruokakaupoissa.

SanPellegrino Melograno & Arancia

Kivennäisvesi ainoa laatuaan

Italiasta Alppien lähettyviltä maanalaisesta lähteestä pumpattu laadukas S.Pellegrinon kivennäisvesi on premium-vesi ainoa laatuaan. Se on hallinnut kansainvälisiä vesimarkkinoita jo vuodesta 1899 eli yli 120 vuoden ajan.

S.Pellegrinon kivennäisvesi pullotetaan lähteellä, jonka ympäristö on tarkoin suojeltu. Jokaisen pullon tulee käydä läpi yli 700 laatukontrollia puhtauden ja laadun takaamiseksi. S.Pellegrinon kivennäisvedessä on keholle hyödyllisiä mineraaleja ja sen kuplivuus saadaan aikaan lisäämällä veteen luonnollista alkuperää olevaa hiilidioksidia (CO2) pullotusvaiheessa. Lopputuloksena veteen syntyy hienot ja kestävät kuplat.

Luonnollinen hiilihapotus sopii hyvin S.Pellegrinon kivennäisveden mineraalisuuden kanssa ja luo ainutlaatuisen S.Pellegrinon maun, joka on säilynyt sellaisenaan vuodesta 1899 lähtien.

Löydät S.Pellegrinon kivennäisvedet useista ruokakaupoista sekä ravintoloista