Äidit rakastavat kuplia - katso 3 suositusta

Katso 3 kuplivaa vinkkiä äitienpäivälahjaksi niin kuivan kuin makean kuohuvan ystävälle. Viimeistele lahja sitomalla äidin lempikukka pullon kaulaan kauniilla rusetilla.

Nappaa viinivinkit naistenpäivään

Tyylikästä cavaa

Äitienpäivän varma valinta on Espanjassa 1600-luvulla eläneen viinisuvun kantaäidin Anna de Codorníun kunniaksi tehty luomucava, jossa on  esikuvansa mukaista feminiinisyyttä, herkkyyttä ja eloisuutta. 

Samppanjatyyliä lähestyvä Anna de Codorníu on ensimmäinen cava, johon sekoitettiin Chardonnay-rypälettä tavanomaisen cava-rypäletrion kumppaniksi. Vinkki! Anna-cavasta voit valmistaa myös raikkaan cavasorbetin jälkiruoan ja juoman yhdistelmäksi.

Kaunista uutuusrosekuohuvaa

Kuiva ja raikkaan marjaisa uutuusrosékuohuviini Lindeman's BIN 30 Sparkling Rosé on romanttisen tyylikäs valinta äidille. Suositun australialaisen Lindeman-viinitalon kuohuviinistä löytyy punaisten marjojen aromeja. Tilaa omasi ajoissa Alkon verkkokaupasta tai tarkista myymäläsaatavuus Alkon sivuilta.

Fresita on aina varma valinta

Fresita on suomalaisten suuresti rakastama aidoista mansikoista tehty kuohuviini, joka sopii loistavasti äitienpäivään. Fresita kannattaa viilentää hyvin ja tarjoilla 2-5 asteisena. Jos äiti tykkää enemmän vadelmista ja mustikoista, muista häntä Fresita Blueberry-Raspberry -kuohuvalla. Molemmat kuohuviinit löydät Alkosta myös 20 cl piccolopulloissa.

Tarkista Alkon logosta saatavuus lähi-Alkostasi tai tilaa Alkon verkkokaupasta.

Queen of Hearts smoothie

Queen of Hearts Smoothie


Pyöräytä täyteläinen ja matala-alkoholinen Fresita-smoothie, jossa maistuvat mansikka ja mustikka. Katso videolta, miten onnistut helposti!

Katso resepti »