Anna Puun suunnittelema kesäkuosi jälleen Anna de Codorniu -cavalle

Espanjan suosituin cava Anna de Codorníu pukeutuu jälleen tänä kesänä laulaja Anna Puun suunnittelemaan tuttuun kuosiin. Tutustu kuohuviiniin sekä Annan kesäkuulumisiin.

Anna Puu ja Anna de Codorniu cava

Poikkeuskevät on muuttanut monien artistien kesäsuunnitelmia. Mitä kuuluu Anna Puulle?

Mitä kuuluu ja miten poikkeusolot ovat vaikuttaneet elämääsi Anna Puu?

– Kuuluu hyvää – kaikesta huolimatta. Ihanaa että on kesä! Minulle tämä aika on ollut pysähtyneisyyden aikaa monella tapaa. Pandemia julistettiin samana päivänä, kun Heartbreak Hotel -konserttisalikiertueen piti alkaa. Koronan vaikutus tuntui siis heti aika isosti. On ollut pakko pysähtyä ja kohdata asioita, joita ei kiireessä ole ehtinyt miettiä.

Mitä positiivisia vaikutuksia kevät on tuonut elämääsi?

– Olen saanut viettää paljon aikaa perheen kanssa. Lisäksi on ollut enemmän aikaa puutarhalle. Olen muun muassa idättänyt kasvien siemeniä, mitä en normaalisti ehtisi tekemään. Minulle pakkopysähtyminen on ollut positiivinen asia; vaikka pysähdys ei ollut suunniteltua, se tuli kyllä tarpeeseen!

Miltä kesäsuunnitelmasi näyttävät?

– Minulla piti olla vain muutama keikka tänä kesänä, joten niiden peruuntuminen ei aiheuta suuria muutoksia suunnitelmiin. Kesällä teemme biisejä tulevalle levylle.

Anna de Codorniu, Anna Puu ja mansikoita

Musiikin teon lomassa mökkeilen, uin, saunon, veneilen ja oleskelen puutarhalla. Nyt kun ulkomaanmatkoja ei ole varattuna, matkustelen enemmän Suomessa.

Teet jälleen yhteistyötä Anna de Codorníu -cavan kanssa. Mitä se merkitsee Sinulle?

– Minä tykkään pitkistä parisuhteista! Tämä on yhteistyö tositarkoituksella.

Mitä kuplat merkitsevät Sinulle?

–  Elämässä on erilaisia kuplia. Nyt on pitkään eletty lamaannuttavassa koronakuplassa, joten kaipaan jo muihinkin kupliin sisälle. Eristyksen jälkeen kuplia voi yhdistää vaikkapa hyvän cavan merkeissä!

Miten tästä eteenpäin? Mitä voimme vielä odottaa artisti Anna Puulta tulevaisuudessa?

– Toivon mukaan saadaan tämän vuoden puolella levy valmiiksi ja ensi vuonna kaikki pääsisivät nauttimaan siitä. Olen fiilistelijä ja se voi tuoda mukanaan paljon muutakin. Katsotaan mitä tuleman pitää!

Kuka oli Anna de Codorníu?

1500-luvulla perustetun Codorníu-viinitalon sukuun syntyi 1600-luvulla kaunotar Anna de Codorníu, joka oli perheen viimeinen Codorníu-nimeä kantanut perijä. Hän avioitui Miquel Raventósin kanssa, minkä jälkeen omistajasuku on kulkenut Raventós-nimellä.

Elegantissa ja kuivan hedelmäisessä Anna de Codorníu Brut Organic luomu-cavassa aistii esikuvansa mukaista feminiinisyyttä, herkkyyttä ja eloisuutta.

Anna de Codorníu Brut Organic -pullo on pakattu Anna Puun suunnittelemaan paperiseen kääreeseen, joka on saatavilla Alkon myymälöistä niin kauan kuin sitä riittää noin elokuulle 2020 saakka. Viini on valmistettu vegaanisesti. #annasyyjuhlaan #elämässäpitääollakuplia