Blossa 18 vie makumatkalle Italiaan Amalfin rannikolle

Uuden vuosikerta-Blossan mausta löytyy limoncellon aromeja ja Välimeren mausteita. <br>Löydät Blossan Alkoista 8.10.2018 alkaen.

Blossa 18

Amalfin rannikkoa kutsutaan oikeutetusti nimellä La Divina Costiera, jumalainen rannikko. Alueella kasvaa suuria, auringon kypsyttämiä Ovale di Sorrento -sitruunoita, joista valmistetaan limoncello -likööriä. Nämä ainutlaatuiset, vähemmän kirpeät sitruunat antavat vuosikertaglögille raikkaan makuvivahteen, jota täydentävät rosmariini, timjami ja basilika – mausteet, jotka yhdistetään lämpöön, mereen ja auringonpaahtamaan maisemaan.

Inspiraatio Blossan vuosikertaglögiin etsitään vuosittain eri puolilta maailmaa. Tämän vuoden makuun inspiraatio löytyi serpentiiniteiden, jyrkkien vuorenrinteiden ja laajojen sitruunalehtojen syleilystä: Italian kauneudestaan kuuluisalta Amalfin rannikolta. Vuoden glögimaussa on limoncellon aromeja ja Välimereltä tuttuja mausteyrttejä rosmariinia, timjamia ja basilikaa.

Blossa 18 on jännittävä yhdistelmä aurinkoista Välimerta ja perinteistä pohjoismaista joulua.

Blossan Chief Blender Åsa Orsvärn

– Blossa on matkustanut ympäri maailmaa vuodesta 2011 lähtien etsimässä makuja vuosikertaglögeihin. Tänä vuonna inspiroiduimme italialaisesta Amalfin rannikosta. Blossa 18 di Limonen maussa on limoncelloa, joka antaa glögille miedon, lähes makean kirpeyden. Maku sopii hyvin yhteen Blossan perinteisten glögimausteiden sekä Välimeren yrttien vivahteiden kanssa. Blossa 18 on jännittävä yhdistelmä aurinkoista Välimerta ja perinteistä pohjoismaista joulua, sanoo Blossan Chief Blender Åsa Orsvärn

Pullon turkoosi väri vie ajatukset Amalfin rannikolla kimaltelevalle Välimerelle. Tämän vuoden ulkoasuun ovat vaikuttaneet perinteiset italialaisten herkkutuotteiden pakkaukset ja 1900-luvun alussa vaikuttaneen futurismin muotokieli. Auringonkeltaisella korkilla kunnioitetaan Blossa 18 di Limonen innoittajia eli sitruunoita ja limoncelloa. 

Blossa 18 di Limone tulee myyntiin Alkoissa 8. lokakuuta alkaen.

Blossan vuosikertaglögi kiertää ympäri maailmaa

Vuodesta 2003 lähtien Blossa on tuonut markkinoille uuden maun ennen jokaista talvisesonkia. Vuoteen 2010 saakka Blossan innoitus löytyi Pohjolan talvesta ja mauista, kuten puolukasta, sahramista ja talviomenoista. Pullolla on uusi ainutkertainen ulkoasu joka vuosi, mikä on kasvattanut myös keräilijöiden kiinnostusta vuosikertaglögiä kohtaan.

Vuodesta 2011 lähtien Blossa on etsinyt innoitusta eri puolilta maailmaa vuosikertaglögeihinsä. Perinteisiin glögimausteisiin on sekoitettu uusia ja jännittäviä makuja maailman joka kolkasta. Aiempina vuosina Blossa on tarjonnut makumatkoja muun muassa Etelä-Amerikkaan, Japaniin, Englantiin ja Intiaan.