Lindeman's BIN -viinisarjan etiketit uudistuivat

Australian vanhimman viinitalon ja Suomessa suositun Lindeman's BIN -viinisarjan uudet etiketit henkivät positiivista elämänasennetta.<br>

Dr. Henry Lindemanin vuonna 1843 Australian Hunter Valleyyn perustaman viinitalon filosofiana on alusta lähtien ollut perustajansa positiivinen elämänkatsomus. Filosofiaan pohjautuen Lindeman´s BIN-viinit saavat täysin uudet ulkoasut tämän kesän aikana. Ne viestivät entistä vahvemmin perustajansa positiivisesta elämänasenteesta ja filosofiasta.

Uudet kauniisti erottuvat etiketit hakevat inspiraatiota väreistä, kasveista ja eläimistä. Ne on suunnitellut tunnettu australialainen taiteilija David Bromley. Yhteistyössä Lindeman'sin kymmenen hengen viinintekijätiimin kanssa Bromley on piirtänyt uniikit teokset kuvastamaan kunkin viinin luonnetta ja makumaailmaa. - Lindeman's Bin 65 Chardonnay -valkoviinin auringonkukat tuovat esille viinin auringon kypsyttämää hedelmäisyyttä, kertoo Senior Red winemaker Mark Thwaites.

Vuonna 1960 Englannissa syntynyt David Bromley on tunnettu leikkisästä ja eloisasta tyylistään. Hänen taiteilijauransa alkoi Adelaidesta keraamikkona ja jatkui myöhemmin taidemaalarina.  Hän on halunnut määritellä taiteen kokemisen uudelleen ja tehdä siitä helpommin lähestyttävää. David Bromleyn taideteokset ovat Australian kerätyimpien taideteosten joukossa.

Lindeman's -sarjaan kuuluvat Chardonnay-valkoviini, Shiraz- ja Pinot Noir -punaviinit sekä rosekuohuviini.

02.10.2018