Mitä uutta Helsingin cocktailbaareissa?

Talven varma hitti – kuohuviinidrinkki valkosuklaa-rommivaahdolla. Tutustu Gate A21 -baarin uuteen elämykselliseen drinkkilistaan.
cocktail

Helsingin ytimessä Annankadulla sijaitseva Gate A21 on juuri sitä mitä rennolta cocktailbaarilta voi odottaa. Kausittain vaihtuva henkilökunnan suunnittelema cocktailmenu vie matkalle maailman ympäri eksoottisilla makuyhdistelmillään. Tyylikäs industrial-hengessä sisustettu miljöö tarjoaa puitteet sekä leppoisammalle istuskelulle että sykettä ja tanssia kaipaavalle. 

Baarimestari ja ravintolapäällikkö Tuomas Roitto on loihtinut tiiminsä kanssa uudelle talven cocktail-listalle yhteensä 10 herkullista juomaa.

Mitä suosittelet cocktail-listaltanne vaikkapa pikkujouluun?

 Winter wonderland -kuohuviinidrinkki yhdistää mukavasti talviset mausteet, kuohuviinin raikkauden ja makean rommi-valkosuklaavaahdon. Siis täydellinen combo vaikka pikkujoulun afterworkille. 

Codorniu-viinitalon cava on maustettu itsetehdyllä makusiirapilla, joka on valmistettu zero waste -ajatusmallin mukaisesti mm. sitrushedelmistä ja kirsikkamäskistä ja maustettu mm. Five Spicella, inkiväärillä ja tähtianiksella.

Kauniin punainen drinkki täydentyy itsetehdyllä valkosuklaa-rommivaahdolla, joka tarjotaan pienestä jätskitötteröstä. 

Mitä muuta erityistä drinkkilistaltanne löytyy?

Talven listalta löytyy drinkkejä muunmuassa itse miksatusta kahvilikööristä sekä satokauden hedelmistä kuten granaattiomenasta. Olemme panostaneet myös koristelun elämyksellisyyteen.

Uskallatko puhkaista savukuplan?

Jotain aivan uutta on ruisviskipohjaisen Butter Eastside -cocktailin ulkoasu. Cocktail-lasin päälle asetellaan savukupla, jonka asiakas saa itse pöydässä puhkaista ja savu leviää näyttävästi drinkistä. 

Gate A21

Annankatu 21
00100 Helsinki

Aukioloajat
Ma–su 17–04:30

www.gatea21.fi

Codorníu

Espanjan Penedèsissä Barcelonan lähistöllä sijaitseva Codorníun viinitila on cavan valmistuksen pioneeri, jonka 450-vuotisesta historiasta löytyy monta mielenkiintoista tarinaa. Codorníun cavat valmistetaan samalla perinteisellä menetelmällä kuin samppanja ja kaikki talon viinit ovat vegaanisia.