Nauti valotaiteesta ja Västkust-menusta Espoon Hanasaaressa

Lux Helsinki valotaide ja Göteborgin ruokaperinteestä ammentava uusi menu kohtaavat Hanasaaren alkuvuodessa.

Lux Hanaholmen

Lux Helsinki Goes Espoo – Lux Hanaholmen 5.1.-3.3.2019

Lux Helsinki levittäytyy tänä vuonna laajemmalle kuin koskaan aiemmin. Espoon Hanasaareen sijoittuvat kaksitoista Lux Helsinki satelliittiteosta muodostavat ainutlaatuisen Lux Hanaholmen valotaide-kokonaisuuden, joka tarjoaa runsaasti nähtävää vuoden pimeimmän ajan piristykseksi.

Lux Hanaholmen starttasi samaan aikaan Lux Helsingin kanssa 5.1.2019, ja jatkuu päätapahtumasta poiketen 3.3.2019 asti.

Lux Hanaholmen -kokonaisuudessa ovat esillä ruotsalaisen Sofia Ivarssonin sekä suomalaisten Jyrki Sinisalon ja Alexander Salvesenin valotaideteoksia. Jyrki Sinisalon teoskokonaisuus on saanut inspiraationsa kierrätyksestä ja tarjoaa taidetta kolmelle aistille.

Valoteoksiin voi tutustua sekä Hanasaaren sisätiloissa että ulkona Kuvapuistossa vapaasti kierrellen. Valot ovat päällä teoksissa päivittäin klo 7-22. Lue lisää Hanasaaren sivuilta.

Nauti uudesta Västkust menusta ravintola Johanneksessa

Keittiöpäällikkö Lukas Hemnell on räätälöinyt Ravintola Johanneksen alkuvuoteen kaiken muun ruokatarjonnan lisäksi Västkust-menukokonaisuuden. Västkust tuo loistavasti esille ruotsalaista, kalapainotteista ruokakulttuuria. Neljän ruokalajin menu tarjoaa mm. kylmäsavusilakkatartaria ja paistettua turskaa.

hummerikeitto
Alkuruoaksi tarjoillaan hummerikeittoa hummeritartarin kera.

- Väskust-menu on hakenut inspiraatiota Göteborgin rannikon ruokaperinteestä, jossa korostuvat tuoreet merenelävät ja yksinkertaiset puhtaat maut, Lukas kertoo. Annoksille on luonnollisesti etsitty makuja parhaiten korostavat viinisuositukset.

Västkust-menu on saatavilla 2.1.-31.3.2019 sekä ryhmille että yksittäisille à la carte -ruokailijoille. Tutustu menuhun tarkemmin.

varaa_poyta

Varaa pöytä

Varaa pöytäsi sähköpostitse tai puhelimitse

myyntipalvelu@hanaholmen.fip. (tel:09 4350 2411)Hanasaarenranta 5, EspooHanasaareen pääsee helposti Länsiväylää pitkin.

Varaa pöytä sähköpostitse>